Cheesecake – original og uimodståelig

Torsdag er kagedag på jobbet og i denne uge var det min tur til at kreere en kage eller to:-) Jeg valgte at bage to vidt forskellige kager, så der var lidt til enhver smag. Den ene af kagerne blev en lækker Chokolade squashkage og den anden var denne cheesecake. Denne helt fantastiske kage er en

Pastasalat med kylling og bacon

Hver tirsdag og torsdag går henholdsvis Adrian og Daniel til gymnastik og når den ene er til gymnastik sammen med mig, så tager Jimmy ofte den anden med i svømmehallen. På disse dage er det vigtigt, at maden er lige til at gå til og ikke behøver den store forberedelse. Indrømmet på nogle af aftenerne bliver

Kartoffelsalat med rødløg og kapers

Veltilberedt kartoffelsalat er en virkelig dejlig spise – både om sommeren med nyopgravede kartofler, men også om vinteren, hvor salaten kan give et lille tiltrængt strejf af sommer, på en ellers kold og våd dag. Kartoffelsalaten er god blanding af smage lige fra de salte kapers til den syrlige marinade og den kan bruges både

Verdens bedste frikadeller

Frikadeller er måske lidt old-school men med det rette tilbehør, så mener jeg bestemt stadig, at de holder. Her på matriklen er de i hvert fald et stensikkert hit, begge drenge elsker dem og kan sagtens spise 3-4 styks hver til aftensmaden. Jeg plejer at lave en dobbelt portion, således at der også er frikadeller til

Broccolisalat med blomkål og peanuts

Når vi endelig når weekenden, så må der gerne være kælet lidt ekstra for maden og skruet godt op for hyggen. Vi har herhjemme, som i rigtig mange andre børnefamilier, indført fredagsslik og samtidig har drengene, om fredagen, fri adgang til at se tegnefilm fra de kommer trætte hjem fra børnehave og vuggestue og til

Lækker bønnesalat med kartofler og tomat

I weekenden fik vi denne helt fantastiske bønnesalat sammen med pandestegt svinemørbrad og ciabattabrød. Bønnesalat er lækker både sommer og vinter. Om sommeren bruger jeg grøntsager, nye kartofler og krydderurter fra haven, men om vinteren, hvor dette ikke er en mulighed, så bruger jeg blot bønner fra fryseren og køber de resterende ingredienser.   Bønnesalat

Spansk gryderet – fyldt med gode sager

Om hvorvidt spansk gryderet er fra 1980’erne eller 1990’erne skal jeg undlade at gøre mig klog på. Jeg er også lidt usikker på, om hvorvidt den er autentisk spansk, det vil jeg lade stå i det uvisse, den smager ihvertfald, efter min mening, himmelsk:-) Jeg husker, at det var en af mine fortrukne retter at lave i køkkenet, når jeg