Squashboller med græskarkerner

Efter en lang pause fra bloggen er jeg tilbage igen. De sidste dage har jeg tilbragt i sofaen sammen med drengene – influenzaen har ramt os herhjemme – eller den har ramt drengene – på skift. Men nu – efter nogle hårde og søvnløse nætter og jeg ved ikke hvor mange tegnefilm – er de

Hvidløgsknuder med parmasan og frisk basilikum

Jeg håber, at I kan holde varmen derude, for det er jo iskoldt i dag – minus 11 grader viste vores termometer i morges, inden vi smuttede ud af døren. Drengene er fuldt udstyret med uld undertøj, strømpebukser, tykke trøjer, fleece og flyverdragter, så satser vi på, at de kan holde varmen på denne smukke

Hjemmebagte flutes

I går aftes var det oplagt at spise en god og varmende suppe, da vejret mindede mere om efterår end sommer. Samtidig var den mindste loppe, som nævnt, syg med feber og suppe er og bliver altså godt, når man ikke er helt på toppen. Til suppen havde jeg lavet disse lækre og luftige hjemmebagte

Lækre sandwichboller

Gode sandwiches hører til en hyggelig madkurv og til gode sandwich hører der selvfølgelig lækre sandwichboller:-) I sidste uge havde vi en lille picnic i haven med forskellige sandwiches og hjemmelavet jordbær lemonade (se med på bloggen i morgen;-)) Det var bare så hyggeligt og anderledes, så det varer helt sikkert ikke længe, før vi gentager succesen. Til

Fødselsdagsboller – de bedste af slagsen

Gode boller er et must ved enhver fødselsdag. Og disse, vil jeg vove at påstå, er de bedste af slagsen. Opskriften er fra Amo, som jeg har lavet en lille smule om og den er en sikker vinder hver gang. Til børnefødselsdage kan de pyntes med farverig glasur og ellers er de fantastiske blot med