Morgenmads trifli med hjemmelavet müsli, friske bær og hindbærsirup

Vores morgenmad består i hverdagen af enten af havregryn med mælk eller ristet rugbrød med ost, hvilket smager fortræffeligt, men til en weekend morgen er det altså en lille smule kedeligt – der må den gerne få lidt ekstra på tangenterne;-) Jeg laver ofte hjemmelavet müsli i forskellige varianter, som vi bruger til forskellige formål – blandt

Hjemmelavet ketchup

Hvert år når drivhus sæsonen er ovre og alle agurker, peberfrugter, chili og tomater er høstet, så går Jimmy i køkkenet for at lave hjemmelavet chilipasta og hjemmelavet ketchup. Chilipastaen er stærk som bare pokker og passer fantastisk til mexicanske og indiske retter. Men i dag skal det handle om Jimmys hjemmelavede ketchup:-) Alting smager

Syltede kirsebær

Som jeg har fortalt om tidligere, så var vi på kirsebærjagt for et par uger siden – 15 kg store flotte røde kirsebær blev det til. Nogle af dem blev naturligvis konsumeret med det samme, men størsteparten blev udstenet og placeret i fryseren og bliver brugt hen ad vejen som tiden passer til det. De

Jordbær hyldeblomst sirup

Vi er i feriestemning herhjemme. I morgen tager drengene og jeg en tur til Jylland for at besøge familie og venner og alt imens vi slår vores folder i jyske land, bliver farmand på den østlige side af broen og tager til Bruce Springsteen koncert og ølsmagning. Det betyder, at der bliver lidt stille på

Mælkebøttesirup

Vi har ca. en milliard mælkebøtter ude på marken og på trods af græsset bliver slået mindst en gang om ugen, så er de der stadig – de må siges at være nogle sejlivede bæster.  Så nu har jeg bestemt mig for, at en lille brøkdel af dem, skal gøre nytte:-) I mine planer for maj havde jeg sat