Hjemmelavet ketchup

Hvert år når drivhus sæsonen er ovre og alle agurker, peberfrugter, chili og tomater er høstet, så går Jimmy i køkkenet for at lave hjemmelavet chilipasta og hjemmelavet ketchup. Chilipastaen er stærk som bare pokker og passer fantastisk til mexicanske og indiske retter. Men i dag skal det handle om Jimmys hjemmelavede ketchup:-) Alting smager

Frisk pasta med hjemmelavet pestosauce

Ugen er godt igang – en kort uge for mit vedkommende – jeg har nemlig fornøjelsen af hele to fridage i denne uge – og de skal bruges fornuftigt – nemlig på vores føromtalte renovering af huset. Jeg aner lys for enden af tunnelen – vores repos er nu kun et nyt gulv fra at

Brændenælde pesto

Det virker altså lidt mærkeligt og lille smule forkert at spise brændenælder – de er afsindig irriterende at have i sin have, de brænder som bare pokker og de er ikke ligefrem indbegrebet af kræs. Men når man først har prøvet at spise de grønne blade, så får man et lidt andet forhold til brændenælderne. Brændenælder