Om Mig

Jeg hedder Mie, bor sammen med min kæreste og vores to drenge på 6 og 7 år.

Frkroslev.dk er min madblog, hvor jeg elsker at dele mine mange opskrifter og kreative påfund både til hovedmåltider, kager og drikkevarer. Jeg elsker at stå i køkkenet og finde på nye opskrifter og jeg holder meget af at have mine to lopper med – det er en fantastisk måde at være sammen på. 

I 2012 flyttede vi fra en lejlighed i Kongens Lyngby til et landsted på midtsjælland, en måned efter vi overtog huset kom vores ældste søn Adrian til verden og godt halvandet år efter fulgte Daniel efter.

Da hverken kolonihave, sommerhus eller parcelhusgrund ville kunne opfylde vores ønsker, valgte vi at rive teltpælene op og flytte på landet. Grunden hertil var, at vi havde en drøm om at prøve kræfter med selvforsyning og samtidig ønskede at vores fremtidige børn skulle vokse op uden for byen. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt vores valg.

Vi har en 1,5 hektar stor grund, som vi indtil videre kun har udnyttet delvist. Da vi flyttede hertil, valgte vi som noget af det første at anlægge en stor frugtlund på ca. 2.000 kvm., hvor vi både har plantet æble-, pære-, blomme- og kirsebærtræ, i alt 90 træer fik vi plantet. I frugtlunden har samtidig også vores høns gående, her sørger de for at dræbersnegle og lignende ikke får et ben til jorden;-) Derudover valgte vi  samtidig lave en meget stor køkkenhave på 1.000 kvm, hvor vi har haft alt fra kartofler til jordbærplanter. Køkkenhaven har bidraget til at vi i sommer, efterår og noget af vinterhalvåret er mere eller mindre selvforsynende med grøntsager.

Til slut vil jeg blot sige tak fordi du kigger forbi og du er mere end velkommen en anden god gang:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *