Pizzasnegle – lækker snack til madpakken

Pizzasnegle er virkelig nemme at lave og de smager skønt. Jeg laver altid en stor portion og sørger for at fryse en del af dem ned, så jeg altid har mulighed for at tage et par stykker op til madpakken, som eftermiddagssnack til drengene eller som tilbehør til supper. De er allerbedst, når de er lune, så kom dem en tur på brødristeren eller en hurtig tur i ovnen, inden de skal spises. Fyldet kan varieres alt efter smag og behag, min favorit er nedenstående:-)

Pizzasnegle: – ca. 22 stk.

Dejen:

  • 500 g. pizzamel
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 dl. lunken vand
  • 25 g. gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker

Fyld:

  • 140 g. tomatpure
  • 200 g skinkestrimler
  • 200 g revet mozzarellaost
  • 2-3 spsk. tørret oregano

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Mel, olivenolie, salt og sukker kommes i skålen og det hele æltes godt. Hæver herefter under et rent viskestykke i en halv time.
Dejen rulles ud til en stor firkant – ca 35×40, hvor tomatpure smøres på i et jævnt lag. Derefter fordeles revet ost, skinke og oregano herpå. Rul dejpladen sammen fra den lange side til en roulade. Skær den i ca. 22 lige store stykker og læg dem på en bageplade. Bages i ovnen ved 210 grader i ca. 15-20 minutter.

pizzasnegle, skinke, revet-ost, broed, brød, madpakke
– Pizzasnegle – en lækker snack i madpakken –

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *