Dark’n’stormy

Det er lille fredag og tid til at planlægge weekendens fester og gæster. Vores weekend skal både stå på afslapning og en lille grillfest. Jeg glæder mig til begge dele – særligt til at slappe af og forhåbentligt få sovet en hel nat søvn uden forstyrrelser – det er efterhånden et par uger siden, at jeg sidst har prøvet det:-) Drengene skal hygge og sove hos min veninde fra lørdag til søndag, så der satser jeg på at sove længe:-)
Ud over at sove:-) så glæder jeg mig til at nyde en drink eller to i festligt lag lørdag aften med faldskærmsklubben dfc og jeg tænker, at den ene drink skal være denne lækre dark’n’stormy – Bermudas nationaldrink:-) – en ægte cocktailklassiker, der har mange hundrede år på bagen. Den er dejlig enkel at lave og har ikke en lang ingrediensliste. Min version af klassikeren er knap så dark men stadig stormy, da jeg, i mangel på bedre, brugte en Barcardi golden frem for en rigtig mørk rom. Gingerbeer kan man efterhånden få de fleste steder, jeg fandt et par stykker i Netto til 5 kr stk.! – det er dælme billigt:-)
Så er det bare med at mixe drinken og fejre at det er weekend:-)

 

dark-n-stormy, drink, cocktailhour, lime, mynteblade, rom, barcardi-golden, gingerbeer, lime

Dark’n’stormy:

  • 4 cl. mørk rom
  • Saften fra 1/2 lime
  • Gingerbeer (ikke ginger ale)
  • Isterninger

Kom isterninger i et glas og tilføj den mørke rom (jeg brugte som nævnt en Barcardi golden og det fungerede rigtig godt:-)) Pynt glasset med limeskiver og eventuelt friske mynteblade for syns skyld:-)dark-n-stormy, drink, cocktailhour, lime, mynteblade, rom, barcardi-golden, gingerbeer, lime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *