Kyllingelår med hjemmelavet barbecue marinade

For det meste er hjemmelavet generelt en hel del bedre end en købeversion – og dette gør sig i særdeleshed gældende, når det drejer sig om barbecue marinade. Hjemmelavet barbecue marinade giver både lækkert og saftigt kød, der er godt krydret men på ingen måder stærk – så børn kan også sagtens spise den. Og vær ikke bekymret for whiskeyen – alkoholen fordufter, når kødet bliver stegt;-) Jeg bruger barbecue marinaden til al slags kød – og særligt om sommeren er marinaden i høj kurs til en god grillaften.
hjemmelavet-barbecue-marinade, barbecue-marinade, kyllingelaar, madblog, opskrift, boernevenlig-aftensmad, kyllingelaar-med-barbecue

Kyllingelår med hjemmelavet barbecue marinade – 4-5 personer

  • 1500 g. kyllinge underlår

Hjemmelavet barbecue marinade

  • 1 helt hvidløg
  • 2 ½ spsk. honning
  • 2 spsk. sød chili sauce
  • 2 ½ spsk. ketchup
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • ¾ dl. whiskey
  • 2 små løg
  • 3 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk. barbecuekrydderi

Pres hvidløgsfeddene og bland alle ingredienserne til barbecue marinaden sammen i en stor skål. Kom kyllingelårene i en stor frysepose og hæld marinaden over. Læg posen på køl og lad det trække i minimum 2 timer – gerne længere tid.

Kyllingelårene steges i ovnen ved 200 grader i 45-50 minutter. Jeg serverer ofte en denne lækre og mættende rissalat til kyllingelårene, men en god bagekartoffel med creme fraiche og en sprød salat passer også perfekt som tilbehør.hjemmelavet-barbecue-marinade, barbecue-marinade, kyllingelaar, madblog, opskrift, boernevenlig-aftensmad, kyllingelaar-med-barbecue

hjemmelavet-barbecue-marinade, barbecue-marinade, kyllingelaar, madblog, opskrift, boernevenlig-aftensmad, kyllingelaar-med-barbecue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *