Planer for december

Efter en pause på 10! måneder er jeg nu endelig klar til at pleje bloggen og jeg har glædet mig så meget til komme i gang igen. Først og fremmest vil jeg gerne fortælle, at den lange pause på ingen måder har været frivillig – det har været et år, der for mit vedkommende har været præget af slemme kroniske smerter i mine arme. Dette har resulteret i en masse undersøgelser, en masse behandlinger, en masse sygedage og en frygtelig masse bekymringer.

Armene er desværre fortsat ikke helt i orden, og jeg er efterhånden ved at være noget utålmodig, men jeg er heldigvis fortsat optimistisk – det er blevet bedre end det har været og jeg lærer lidt efter lidt, hvad der udløser det og hvordan jeg nogenlunde undgår det. Men jeg har fået ladet mig fortælle at sådan en omgang De Quervains Tenosynovitis – som egentlig bare er en fancy betegnelse for seneskedehindebetændelse, kan tage helt op til et år, før man for alvor er ovre det, og i og med at mit startede i februar, så må jeg snart være igennem – det satser jeg ihvertfald stærkt på. Jeg har lovet mig selv, at jeg for fremtiden lytter til min krops signaler og ikke overanstrenger mig – for uanset om man lytter til den eller ej, så vil kroppen få sin vilje i sidste ende – så bliver det bare så meget sværere og længerevarende at komme igennem.

Jeg er så heldig at have fri stort set hele december, så jeg håber og satser på, at jeg går det nye år i møde frisk og frejdig – med raske arme;-)

Men nu skal det ikke handle mere om smerter og sygdom – men derimod om bloggen – jeg har glædet mig til at vende tilbage hertil:-) Og mit første indlæg i laaang tid skal handle om mine planer for den kommende måned – december, som står i julehyggens tegn med alt hvad det indebærer.

1: Vi starter december med at bage pebernødder i morgen efter vi har pyntet til jul i hele huset

2: I biografen hele banden og se Grinchen – Julen er stjålet

3: Vi skal holde ikke mindre end tre julefrokoster for familie og gode venner

4: Adventshygge med juleklip, juleguf, æbleskiver, gløgg og julemusik

5: I tivoli og nyde julepynten og stemningen med lopperne, to gode veninder og min venindes to søde piger

6: Lave en masse konfekt (og spise det naturligvis:-))

7: En tur på Bakken og opleve julen i Dyrehaven

8: Agere julenisse med kalendergaver, nisserdrillerier og små hyggelige opgaver til drengene – jeg ELSKER det:-)

9: Julehygge med mine kolleger

10: Holde juleaften sammen med mine forældre og drengenes farfar med flæskesteg, kalkun og alt andet der nu hører sig til

Jeg har en masse gode opskrifter – både nye og gamle – i ærmet her i december, som jeg deler med jer løbende – ih hvor jeg glæder mig over at være i gang igen

Til slut vil bare sige tak til alle jer, der trods min manglende aktivitet fortsat læser med – det gør mig så glad – rigtig glædelig december til jer alle:-)

(Billedet øverst er forøvrigt fra Skive, som virkelig har fået pyntet hele byen så smukt i år – blandt andet med det smukke juletræ, der både skifter farve og spiller julemusik – det er ren julestemning)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *