Fem fabelagtige cocktails til nytårsaften

Årets allersidste dag venter lige om hjørnet og det skal selvfølgelig fejres med manér med masser af god mad og festlige cocktails. I år holder vi nytår i det jyske sammen med vores gode venner – og det bliver med mad udefra – en virkelig lækker sammensat menu bestående af blandt andet porcheret rødtunge, bagt torsk og hummer croquette til forret, rosastegt oksemørbrad og braisseret spidsbryst med kartoffelkage, bagte rødder i skinkekurv med rødvinssauce til hovedret og orangechokolade mousse til dessert med blåbær scones og passions iscreme og meget mere  – det bliver nemt, bekvemt og super lækkert:-) Vi har aftalt, at vi tager ingredienser med, så vi kan lave lidt forskellige cocktails, så jeg har været på arkivet og har fundet mine fem absolutte favoritter (det kan altså være lidt svært at vælge;-)). gin-tonic, brombaer-lime-gin-tonic, brombaer, lime, sirup, cocktail, drink, opskrift, mynteBrombær lime gin tonic:

Skøn og anderledes gin tonic med en dejlig smag af brombær. Få opskriften her: Brombær lime gin og tonic

cosmopolitans, lime, cocktail

Cosmopolitans:

Få opskriften her på de skønne og farverige Cosmopolitans. Det er efterhånden en glemt drink, hvilket er synd, for den smager helt fantastisk..

dark-n-stormy, drink, cocktailhour, lime, mynteblade, rom, barcardi-golden, gingerbeer, lime

Dark’n’stormy: 

Dark’n’stormy – Bermudas nationaldrink – er en ægte cocktailklassiker med mange hundrede år på bagen. Den smager skønt af lime og ingefær – sol og sommer i et glas:-)

frozen-margarita, opskrift, drink, cocktail, tequila, cointreau, roses-lime

Frozen magarita:

Få den bedste opskrift på den friske og forrygende Frozen margarita her. Cocktailen er stærk med en god smag af både tequila og lime.

hindbaer-mojito, mojito, rom, mynte, hindbaer, cocktail, drink, opskrift, lime

Hindbær mojito:

Få opskriften på disse helt fantastiske hindbær mojitos med en rigtig lækker smagskombination lige her: Hindbær mojitos

Med ønske om du og dine må få en dejlig aften:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *