Coleslaw er virkelig nem og lækker tilbehør til sommerens grillerier – både hjemmelavede burgere og pulled pork får et ekstra pift, hvis der serveres coleslaw til. Salaten er både sprød, sød og syrlig på en og samme tid – hvilket gør coleslawen til en virkelig lækker oplevelse for smagsløgene. Jeg bruger ofte både rød og grøn spidskål – jeg synes, at det gør salaten ekstra fin og indbydende at se på, men det er kun for syns skyld, så man kan sagtens nøjes med den ene slags.
Coleslaw er ualmindelig nem og hurtig at lave og den kan sagtens laves dagen før servering, det bliver den faktisk bare endnu bedre af.
Coleslaw
Ingredienser
Grøntsager
- 3 Gulerødder
- 1/4 Rød spidskål
- 1/4 Grøn spidskål
Dressing
- 1 1/2 spsk Æblecidereddike
- 1 spsk Klar lagereddike
- 1 dl Miracle whip
- 3 tsk sukker
- 1 1/2 tsk Sellerisalt
Sådan gør du
- I en skål røres æblecidereddike, klar lagereddike, miracle whip, sukker og sellerisalt sammen
- Riv gulerødder fint og skær kålen meget fint – jeg bruger som regel et mandolinjern
- Bland grøntsagerne og dressingen godt sammen og lad din coleslaw stå på køl indtil servering
Noter
Er du på udkig efter flere lækre salater til sommerens grillaftener, så kan jeg varmt anbefale denne lækre jordbær- mango salat, denne nektarinsalat med cheddar og salte mandler, denne sommersalat med edamamebønner, avokado og mango og mange flere. Er du mere til brød, kan disse hvidløgsknuder virkelig anbefales. Uanset hvad du leder efter, så er du altid velkommen til at gå på opdagelse i mine opskrifter.
Har du lyst, er du velkommen til at følge mig på de sociale medier. Både Facebook og Instagram bliver løbende opdateret med de nyeste opskrifter og indlæg.