Jeg emmer på ingen måder af overskud i disse dage – tværtimod – jeg er ved at gå ud af mit gode skind af at leve i rod på grund af istandsættelsen. Heldigvis har jeg Jimmy – der er fyldt med gå-på-mod, overblik og energi.. Og man må sige, at han får noget fra hånden – hele førstesalen er nu færdig – vi mangler blot at indrette vores repos/kontor, så kan der sættes flueben ved det (jeg elsker to-do lister og i særdeleshed flueben:-)) Nu er turen kommet til bryggerset og Jimmy er allerede i fuld sving med at spartle vægge og sætte nyt loft op. Vi mangler at købe nyt gulv og nye skabe derud til, så bliver det fint – en uges tid, så håber vi, at vi er ved at være i mål med bryggerset også:-)
Som jeg skrev i sidste uge, så er det rart med nemme og overskuelige hverdags retter, når hele huset står på den anden ende og dem findes der heldigvis en hel masse af:-) I går lavede jeg god klassiker i det børnevenlige køkken – nemlig svensk pølseret – og drengene var fyr og flamme – Adrian spiste tre store portioner:-) Svensk pølseret er virkelig let at lave og den tager ikke lang tid at bikse sammen – nem og absolut børnevenlig ret til travle hverdage!
Svensk pølseret: – 4 personer
- 850 g. kogte kartofler i mindre stykker
- 1 stort løg
- 1 ds. tomatpure (70 g.)
- 10 gode pølser
- 2 1/2 dl. letmælk
- 1 1/2 dl. fløde
- 3 tsk. paprika
- En god klat smør til stegning
- 1 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Smelt smørret i en sauterpande eller en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad det bruse af. Tilsæt nu hakket løg og pølser skåret i små stykker og steg det i et par minutter, imens der røres i det, så det ikke brænder på. Kom nu kartoflerne og de øvrige ingredienser ved og bland det godt sammen. Lad retten småsimre i 10 minutters tid, hvorefter det er klar til at blive serveret.