Svensk pølseret

Jeg emmer på ingen måder af overskud i disse dage – tværtimod – jeg er ved at gå ud af mit gode skind af at leve i rod på grund af istandsættelsen. Heldigvis har jeg Jimmy – der er fyldt med gå-på-mod, overblik og energi.. Og man må sige, at han får noget fra hånden – hele førstesalen er nu færdig – vi mangler blot at indrette vores repos/kontor, så kan der sættes flueben ved det (jeg elsker to-do lister og i særdeleshed flueben:-)) Nu er turen kommet til bryggerset og Jimmy er allerede i fuld sving med at spartle vægge og sætte nyt loft op. Vi mangler at købe nyt gulv og nye skabe derud til, så bliver det fint – en uges tid, så håber vi, at vi er ved at være i mål med bryggerset også:-)

Som jeg skrev i sidste uge, så er det rart med nemme og overskuelige hverdags retter, når hele huset står på den anden ende og dem findes der heldigvis en hel masse af:-) I går lavede jeg god klassiker i det børnevenlige køkken – nemlig svensk pølseret – og drengene var fyr og flamme – Adrian spiste tre store portioner:-) Svensk pølseret er virkelig let at lave og den tager ikke lang tid at bikse sammen – nem og absolut børnevenlig ret til travle hverdage!svensk-poelseret, boernevenlig, opskrift, kartofler, aftensmad, poelser

Svensk pølseret:  – 4 personer

  • 850 g. kogte kartofler i mindre stykker
  • 1 stort løg
  • 1 ds. tomatpure (70 g.)
  • 10 gode pølser
  • 2 1/2 dl. letmælk
  • 1 1/2 dl. fløde
  • 3 tsk. paprika
  • En god klat smør til stegning
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Smelt smørret i en sauterpande eller en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad det bruse af. Tilsæt nu hakket løg og pølser skåret i små stykker og steg det i et par minutter, imens der røres i det, så det ikke brænder på. Kom nu kartoflerne og de øvrige ingredienser ved og bland det godt sammen. Lad retten småsimre i 10 minutters tid, hvorefter det er klar til at blive serveret. svensk-poelseret, boernevenlig, opskrift, kartofler, aftensmad, poelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *