I dag er bare en dejlig dag – julen står for døren, det samme gælder juleferien, vi er færdige med huset (og det er blevet så godt:-)), det er weekend lige om snart – som sagt bare en dejlig dag:-) I morgen skal vi til julehygge hos Jimmys søster og svoger, hvor den står på juleknas og pakkespil, lørdag aften får jeg besøg af min veninde til et glas rødvin, på søndag skal vi slagte juleænderne og senere på barselsvisit hos Jimmys kammerat og hans kone, jeg kan mærke, at det bliver en skøn skøn weekend – fyldt med dejlige mennesker og gode aftaler:-)
Vi tog lidt forskud på julehyggen og weekenden i går aftes med en skøn og let julesangria – fyldt med julens frugter. Det bliver ikke sidste gang, at den skal nydes denne jul – det er et rigtig godt alternativ til julens gløgg.
Julesangria:
- 1 fl. halvsød hvidvin
- 6 dl. danskvand
- 2 1/2 dl. granatæblejuice
- 1 grønt æble
- 1 rød æble
- 2 økologiske clementiner
- 2-3 håndfulde tranebær
- Isterninger
Knus isterningerne, skær æblerne i små stykker, skyl tranebærrene og skær clementinerne i skiver. Kom det hele i en passende bowle/ flaske og hæld juice, hvidvin og danskvand ved – rør forsigtigt rundt og server din julesangria iskold:-)
Super opskrift. Meget lækker, vi har brugt den flere gange. Tak for gode opskrifter.
Tusind tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre:-) Og rigtig godt nytår:-)