Planer for Juni

Det var så maj – den styrtede afsted som alle andre måneder efterhånden gør. Tiden går alt for stærkt, når man nyder tilværelsen:-) Maj var, for mit vedkommende, en smule hektisk med maling af hus og planlægning af surprisefest, men på den gode måde, det har faktisk været rigtig hyggeligt det meste af tiden:-)

Den kommende måned er der mere ro over feltet, vi har ikke store forkromede planer, men en del små hyggelige aftaler. Nogle af dem ser således ud:

1: En tur experimentarium sammen med drengene – jeg glæder mig meget til at se, hvordan det nye er blevet

2: Planlægge Adrians fem års fødselsdag – han skal have besøg af hele børnehaven – på samme måde som sidste år, og han glæder sig så meget. Han er for øvrigt blevet så stor nu, at han er rykket op på Ulveholdet – hvilket er den store stue i børnehaven – han er ikke til at skyde igennem:-)

3: Vi blev færdige med at male staldbygningen udvendig, og er faktisk så glad for resultatet, at vi har besluttet os for at resten af huset også skal have en tur – så vi går fra at have et rødt hus til at få et lysegråt hus:-)

4: Vi skal hygge hos Jannie, Thomas og deres tre lopper med pølser og skumfiduser

5: Jimmy og jeg skal til 40 års fødselsdag hos Jimmys kammerat Mikkel Sankt Hans aften – havefest, så vi håber og satser på godt vejr.

6: Nyde det forhåbentlig gode sommervejr med gode forfriskende drikke såsom Jordbær lemonade, hyldeblomstsaft og jordbær rabarber saft

7: Begynde at cykle nogle lange ture et par gange om ugen

8: Endnu en tur i zoo sammen med drengene – vi skal udnytte vores årskort til fulde og så vil vi gerne se den lille nye elefantunge

9: Grille gode bøffer, pølser og andet godt – gerne serveret med en god salat såsom nektarinsalaten, sommersalaten eller jordbær mango salaten

10: Begynde at bruge min ismaskine igen – første is på stammen i år bliver en rabarber is:-)

Jeg glæder mig til en stille og rolig måned med en masse tid sammen med min lille familie.

Jeg ønsker alle en dejlig første sommer måned;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *