Små morgenmadstærter med müsli og skyr

En rigtig skøn og solrig weekend er overstået. Den har, for vores vedkommende, både stået på skovtur, tesla event med seas-nve, tv hygge og dejlige langsomme morgener. Jeg elsker, når der er tid til at hygge lidt ekstra om morgenen og når vi har tid til at kræse om morgenbordet uden at være fortravlede. I lørdags havde vi netop sådan en morgen og jeg besluttede mig derfor for at lave et lækkert brunchbord til min lille familie. Det bestod blandt andet af hjemmebagte boller, æggemuffins (kommer på bloggen i næste uge) og disse søde og dekorative morgenmadstærter med skyr og hjemmelavet granola. Vi gik på ingen måder sultne fra bordet:-) Tærterne er lidt til den søde side, så hvis man ikke har så sød en tand som jeg, så man kan vælge at komme knap så meget kondenseret mælk i. Der skal blot være nok til at binde de tørre ingredienser sammen:-)

Morgenmadstærter: 6 små tærter i 9 cm forme

  • 150 g. havregryn
  • 2 spsk. sesamfrø
  • ca. 150 g. usaltede peanuts
  • 40 g. mørk chokolade (70%)
  • 1/2 ds. kondenseret mælk
  • 250 ml. skyr
  • Forskellige bær
  • Evt. lidt vaniljesukker

Hak de usaltede peanuts groft og bland det sammen med havregryn, sesamfrø, grofthakket chokolade og kondeseret mælk. Fordel müslien i de 6 tærteforme med løs bund (sørg for at de er godt smurte med smør, ellers er de besværlige at få ud af formen) Bag morgenmadstærterne i ovnen ved 170 grader i 20-25 minutter. Køl tærterne helt ned og kom herefter skyr på og pynt med forskellige bær.morgenmadstaerter, morgenbordet, morgenmad, brunch, opskrift, skyr, granola, jordbaer, hindbaer, blaabaer

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *