Quesadillas med kylling

Quesadillas er virkelig en lækker spise og meget hurtig at bikse sammen. Vi varierer fyldet alt efter, hvad køleskabet har at byde på, men kylling er og bliver nu favoritten herhjemme.
Quesadillas består af to tortillas pandekager fyldt med en masse ost, kød og grøntsager efter smag og behag. Pas dog på ikke at overfylde pandekagerne, det er så ærgerligt, når en stor del af fyldet ryger ud, i det øjeblik, hvor man skal vende sine quesadillas på panden.
Efter en gang på panden er de lækre sprøde og osten smeltet – helt perfekte at sætte tænderne i – både til en god frokost eller som aftensmad:-) Og hvis der skulle være ekstra tilbage, så er de også ganske fabelagtige til madpakken. quesadillas, mexicansk-mad, boernevenlig-mad, tortillas, aftensmad-kylling

Quesadillas med kylling

Forberedelse15 min
Tilberedning35 min
Samlet tid50 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk

Ingredienser

  • 600 g Kyllingebryst
  • 3 tsk Løgpulver
  • 1 1/2 tsk Hvidløgspulver
  • 3 tsk All-round krydderi
  • Friskkværnet salt og peber
  • 3 store Tomater
  • 1 ds Majs stor dåse
  • 250 g Revet mozzarella
  • 150 g Revet Cheddarost
  • 8 store Tortillas

Sådan gør du

  • Skær kyllingebrysterne i små stykker og gennemsteg dem på en pande tilsat løgpulver, hvidløgspulver og all-round krydderi – smag til med salt og peber.
  • Skær tomaterne i små stykker og hæld væden fra majsene.
  • Bland mozzarellaosten og cheddarosten.
  • Del både osteblandingen og fyldet i fire lige store portioner.
  • Læg en tortillas på en pande og kom halvdelen af en portion ost herpå, herefter kommes en portion fyld på og til slut toppes med den anden halvdel af oste portionen.
  • Læg nu en tortillas på som låg og steg quesadillaen på den ene side i et par minutter eller tre – pres gerne lidt ned med paletkniven. Vend quesadillaen og steg den på den anden side ligeledes i et par minutter.
  • Hver quesadillas skæres ud i fire lige store trekanter og serveres straks herefter – gerne med en grøn salat, tomatsalat, tomatsalsa eller noget lignende.
Udskriv
quesadillas, mexicansk-mad, boernevenlig-mad, tortillas, aftensmad-kylling

Tip: Har du tortillas tilovers, er de fremragende som morgenmads quesadillas – vi fylder dem gerne med hamburgerryg eller rullepølse og skæreost. De skal ligeledes kun have et par minutter på hver side, så er de klar til servering. De er et kæmpe hit herhjemme både hos de små og hos de store.

Har du lyst, er du meget velkommen til at følge med på de sociale medier. Både Facebook og Instagram bliver løbende opdateret med de nyeste opskrifter og indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *