Da jeg serverede pærecider sangria herhjemme for noget tid siden og introducerede det som efterårs sangria så fik jeg et meget sigende blik fra Jimmy efterfulgt af: “er det noget du selv finder på eller…?” Og ja, det var det…. Men da jeg så serverede det for min veninde Maria (uden samme introduktion vel at mærke) og hun sagde: aj hvor lækkert og sommerligt – ja så besluttede jeg mig for, at den fra nu af bare skulle gå under navnet pærecider sangria – der er jo ikke noget værre end falsk markedsføring;-) Men uanset navnet, så er den altså værd at skrive om – den smagte nemlig både frisk, let og lækker på en og samme tid – perfekt til en hyggelig aften i gode venners lag:-)
Pærecider sangria:
- 1 fl. halvsød hvidvin
- 750 ml. pærecider
- Saften fra 1 lime
- Isterninger
- 2 pærer
- 2 lime
Bland hvidvin, pærecider og limesaft i en passende kande, kom isterninger pærer skåret i både og lime skåret i skiver ved og serveres straks – iskold og forfriskende:-)