Planer for Oktober

Så blev det efterår – med både regn og rusk. Oktober står for døren og den hyggelige tid er for alvor startet:-) Jeg er lidt i god tid med den kommende måneds planer, men det er nu meget rart at være lidt på forkant indimellem;-)
September har været en rigtig dejlig måned – vi har nået en masse og så alligevel ingenting, forstået på den måde, at vi har hygget rigtig meget og lavet mange ting sammen alle fire, mens huset og haven er blevet lidt overset. Og ser man på min liste for den næste måneds tid, så kommer oktober også til at stå i hyggens tegn og ikke så meget i praktikkens – der er dog lige sneget sig et enkelt punkt ind i slutningen:-)

Mine planer for oktober ser således ud:

1: Fejre min onkel og tantes guldbryllup i smukke omgivelser i det nordjydske med tilhørende overnatning på godset. Det betyder, at Jimmy og jeg skal undvære drengene i hele to nætter i træk, hvilket er første gang nogensinde – jeg savner dem allerede, men jeg ved at de er i gode hænder hos min veninde:-)

2: Fejre drengenes yngste fætters 1 års fødselsdag

3: Der er masser af ting og mennesker at fejre i oktober – min dejlige moar har også fødselsdag og hun skal naturligvis også fejres:-)

4: Efterårsferie!!! Vi glæder os allerede til at sove længere om morgenen og komme godt ned i gear…

5: Halloween i tivoli – altid smukt og eventyrligt.

6: Halloween i Legoland – hvis vi når at komme forbi de kanter igen:-)

7: Og i samme ombæring en tur i Givskud zoo

8: I biografen i efterårsferien med mine tre drenge

9: Se en masse skønne venner til god mad og hygge

10: Starte projekt stue op – der skal males og laves en rå murstensvæg, der skal pudses op. Jeg satser på at være færdig, inden vi rammer december – og meget gerne før:-)

Det kan kun blive en god måned – håber også at alle andre får en måned fyldt med gode og hyggelige planer og aftaler:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *