Hindbær- nektarin lemonade

Lige som man troede, at sommeren var helt slut, tog den revanche. Endelig kan vi finde shorts, t-shirts og sandaler frem igen – ihverfald lidt endnu:-) I den kommende weekend påtænker vi at tage på udflugt med drengene – om det bliver en tur på stranden, en skovtur eller noget helt tredje, det vil tiden vise. Jeg hepper på en strandtur, hvis vejret fortsætter sine gode takter. Under alle omstændigheder så glæder jeg mig helt tosset til at holde et par dages fri med mine tre dejlige drenge!!

For en uges tid siden lavede jeg en hindbær- nektarin lemonade til hele banden og den smagte så godt, at jeg planlægger at lave endnu en kandefuld i her i weekenden til vores udflugt. Sukkervandet og hindbærrene kan sagtens forberedes aftenen i forvejen, så det er blot at blende og blande lige inden vi skal afsted, det er dælme smart:-)

Hindbær- nektarin lemonade:

  • 210 g. hindbær
  • 250 g. nektariner (svarende til ca. 4 nektariner)
  • 2 1/2 dl. sukker
  • 2 1/2 dl. vand
  • Et par håndfulde isterninger

Hindbærrene koges op og småkoger et minuts tid. Lad dem køle helt ned. Bring sukker og vand i kog og lad det koge til sukkeret er opløst. Lad det køle helt ned – kom det eventuelt en tur i fryseren, så det bliver iskoldt. Skær nektarinerne er mindre stykker og kom hindbær, nektariner og isterningerne i en blender og blend det godt. Bland det sammen med sukkervandet og si eventuelt lemonaden igennem et rent klæde. Herefter er hindbær- nektarin lemonaden klar til servering – gerne med et par ekstra isterninger i, så den kan serveres iskold – en rigtig lækker måde at slukke tørsten på en varm sommerdag:-)hindbaer-nektarin-lemonade, lemonade, skaal

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *