For et par uger siden rundede Jimmy et skrapt hjørne – 40 år – og vi fejrede dagen med en rigtig hyggelig familie fridag. Jimmy er ikke til gaver – slet slet ikke – men man kan altså ikke blive et år ældre uden at få en gave, slet ikke når man fylder rundt – så drengene og jeg havde lavet en oplevelseskurv til farmand. I kurven var der en god blanding af oplevelser til enhver lejlighed – der var ølsmagning, comedy, biograftur, Lego, masser af frøposer til en solskinsdag og til sidst men ikke mindst en kærestetur med overnatning på Vesterbro og en tur i tivolis glassal, hvor vi skal holde i hånd, se sir Spamalot og forhåbentlig få rørt lattermusklerne en hel del:-) Faktisk er det allerede i morgen, at kæresteturen starter – drengene bliver afleveret hos faster, onkel og kusinerne i morgen ved frokosttid og så begiver Jimmy og jeg os ellers ud i hovedstaden:-)
Men tilbage til Jimmys fødselsdag. Vi startede dagen på Fisketorvet med en masse shopping og brunch på Dalle Valle. Herefter gik turen hjemover, hvor Daniel tog sig en ordentlig skraber og vi andre tre gik i haven og nød at termometret viste 12+ grader:-) Da Daniel vågnede og var klar til ballade igen pakkede vi endnu en gang bilen og vendte næserne mod restaurant Ilden i Næstved, hvor vi gik ombord på deres ganske udmærkede grillbuffet. Vi gik derfra godt mætte og småtrætte.
Da vi kom hjem og begge drenge efterfølgende sov sødeligt i deres senge sluttede Jimmy og jeg dagen af med en virkelig skøn cocktail fyldt med bær og alkoholiske drikke;-) Et virkelig dejligt punktum på en rigtig dejlig dag.
Bær cocktails’ene var rent faktisk så god, at jeg tænkte en deling var på sin plads – og som sagt så gjort;-)
Bær cocktail med rom og cointreau: – 1 cocktail
- 2 cl. Rom
- 1 cl. Cointreau
- 4 cl. Grenadine
- Ginger Beer
- Frosne og friske bær
- Eventuelt mynteblade
Alle ingredienserne kommes i et fint glas og den søde bær cocktail serveres straks herefter – iskold og knaldhamrende lækker;-)
Rigtig glædelig fredag:-)