Planer er som bekendt til for at blive ændret. Tanken var, at jeg skulle bruge min fridag i går på at gøre hele hytten hovedrent, men da ørelægen ringede tirsdag eftermiddag og tilbød, at Daniel kunne få lagt dræn to uger før tid, da de havde fået et afbud, var jeg hurtig til at sige ja. Det var så skønt at få det overstået og Daniels humør er mærkbart ændret – han er sit glade jeg igen.
Resten af dagen stod selvfølgelig i hyggens tegn, vi hentede Adrian tidligt fra børnehaven og tog hjem og spiste ristet rugbrød med hjemmelavet æggesalat, pizzasnegle og smoothies.
Æggesalaten er rigtig let at give sig i kast med og er samtidig hurtig at lave, når først æggene er kogt og baconen er stegt. Jeg laver en stor portion, når jeg er i gang, så der også er til madpakkerne – men i går var begge drenge virkelig sultne, så væk var det hele:-) Næste gang laver jeg en dobbelt portion for at være på den sikre side:-)
Hjemmelavet æggesalat:
- 5 æg
- 7 skiver bacon
- 3 spsk. creme fraiche
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 løg
- 1 æble
- 2 tsk. karry
- 1/2 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Steg bacon sprødt på panden og skær det i små stykker, hak æggene og løget fint og riv æblet. Bland æg, bacon, æble, mayonnaise, creme fraiche og karry sammen i en skål og smag til med salt og peber. Server med et godt stykke rugbrød eller i en god sandwich – fx med disse lækre sandwichboller