Opdatering på drivhuset

Den sidste uge har været en virkelig produktiv en af slagsen. Vi havde, som beskrevet her, bestemt os for at flytte vores drivhus i år, og denne plan fik vi ført ud i livet i den forgangne weekend. Eller – vi fik flyttet drivhuset fra terrassen – vi har nemlig endnu ikke fundet dets nye placering:-/ Den skal helst være i nærheden af køkkenhaven, men vi skal samtidig finde en god plads, hvor vi ikke risikerer, at det blæser omkuld, når næste storm kommer forbi. Men vi skal nok finde det perfekte sted og det skal gerne ske inden for den næste måneds tid:-)

tomater, forspiring, agurk, peberfrugt, melon
– De små planter er godt igang med at vokse sig store –

Forspiringen er i fuld gang og de fleste af planterne er vokset sig så store, at de er klar til at blive omplantet i en større potte, det regner vi med at nå den kommende uge og når vi når en lille måneds tid længere frem, så håber og satser vi på, at det er så lunt i vejret, at vi kan plante alle planterne ud i drivhuset.
Der er dog lige et par af planterne, der ikke rigtig blev til noget, så der var vi nødt til at forsøge os igen, og det ser ud til, at der er mere held i anden ombæring. Det drejer sig om vores almindelige agurker og nogle stykker af tomatplanterne. Tomatfrøene vi har brugt i første omgang er tredje generations tomater fra egen avl, men som skrevet var det ikke dem alle, der blev til noget, så vi har spædet op med frø fra sprøde cherrytomater fra Netto:-) Det er bare så lækkert at kunne høste egne grøntsager- de smager bare bedre:-). Jeg glæder mig meget til at vi kommer igang med det rigtig sjove- og selvom det er meget hyggeligt at følge med i hvor hurtigt planterne vokser, så er jeg så småt begyndt at glæde mig til at få min vindueskarm i køkkenet igen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *