Hjemmelavet tunsalat

Ferien er godt igang herhjemme og vi nyder det alle fire i fulde drag. Bare det at kunne sove (lidt) længere end til dagligt er et stort luksus. Vi tager tingene i et meget langsommere tempo end ellers og dagene starter på sofaen med dyner og i nattøj, det er ren afslapning indtil videre:-) Her til formiddag, efter at mormor og morfar satte kursen mod det jyske, har hele banden været en tur i svømmehallen og da vi kom hjem, var vi virkelig sultne (og trætte). Vi besluttede os derfor for at sætte en god tegnefilm på og spise sandwich i sofaen med hjemmelavet tunsalat. Jeg valgte dog luksus udgaven selv med tunsalat ovenpå avokado – virkelig lækkert. Jeg er den eneste herhjemme, der bryder sig om smagen af avokado, så det er ikke så tit, at vi har det på lager, men i dag var jeg heldig:-) Tunsalaten er også helt fantastisk i wraps med masser af salat og andet grønt:-)

Hjemmelavet tunsalat:

  • 1 ds. tun
  • 1 lille løg
  • 2 asier
  • 2 spsk. miraclevip
  • Friskkværnet salt og peber

Skær asierne i små tern og hak løget fint. Bland tun, asier, løg og miraclevip i en lille skål og smag til med salt og peber. Lad tunsalaten stå på køl indtil den skal bruges.hjemmelavet-tunsalat, opskrift, tun, frokost, madpakke, miraclevip, loeg, asier, avokado, roed-peberfrugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *