Daim Cookies

I påsken hyggede vi ekstra meget og spiste en del flere søde sager, end vi normaltvis gør herhjemme, hvilket drengene var helt med på;-) og da jeg fortalte familien, at jeg ville lave disse lækre daim cookies, vakte det stor jubel hos store og små:-) De ser måske ikke ud af meget, men de er stærkt vanedannende:-)

Daim cookies: – ca. 20 stk.

  • 200 g. blødt smør
  • 80 g. brun farin
  • 80 g. rørsukker
  • 1 æg
  • 4 spsk. vand
  • 3 stk dobbelt daim
  • 300 g. hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. natron
daim-cookies, daim, smaakager, cookies
– Haps:-) –

Smør, brun farin og rørsukker piskes sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt så ægget og pisk i 3-4 minutter. Hæld hvedemel, vaniljesukker og natron i massen og rør godt rundt. Hak daim i tilpas små stykker og vend det godt i dejen.

Kom bagepapir på en bageplade og kom små klatter dej herpå –  Sørg for flade dem godt ud og ha ikke for mange på hver plade:-) Alternativt kan du rulle dejen til en lang pølse (husk godt med mel på bordet) og skære dine daim cookies ud (så bliver de også mere ensartede). Sættes i ovnen i 6-7 minutter ved 200 grader (varmluft). Lad dem køle godt af på en rist inden de serveres. Kan gemmes i en kagedåse – hvis der altså er flere tilbage;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *