Cherry daiquiris

Enhver festival bør sluttes af på behørigvis og hvilken bedre måde end med smukke cocktails i fine glas.:-)
Jeg har stadig et par gode kirsebær opskrifter i ærmet, som kommer løbende de næste uger, men i dag slutter kirsebær festivalen for i år:-)

På vores telttur i frugtlunden i sidste uge, da begge vores små poder var smuttet i drømmeland i teltet, lavede jeg disse skønne cherry daiquiries til Jimmy og jeg.  Og så sad vi ellers og varmede os ved bålet, nød stilheden, solnedgangen og hinandens selskab:-) En rigtig dejlig dag og aften som vi alle vil tænke tilbage på i lang tid. Adrian har spurgt flere gange siden, om vi snart skal på telttur igen:-)

Cherry daiquiris minder naturligvis meget om strawberry daiquiries, men er knap så søde, som jeg husker storesøsteren lavet af jordbær. Nyd den på en varm dag i festligt lag:-)

Cherry daiquiris:  – 2 fine cocktails

  • 480 g. frosne kirsebær
  • Saften fra 2 limefrugter
  • 3 spsk. sirup
  • 6 cl. lys rom

Kirsebær, limesaft, sirup og lys rom kommes i en blender. Når alt er blendet kommes massen i to fine glas.
Serveres enten straks eller kommes i fryseren et øjeblik, indtil de skal nydes (vær opmærksom på at glasset nok ikke kan tåle at være i fryseren alt for længe:-))cherry-daiquiries, daiquiri, kirsebær, kirsebaer, kirsebaer-daiquiries, kirsebær-daiquiries, cocktail, cocktailhour, drink, opskrift

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *