Enhver festival bør sluttes af på behørigvis og hvilken bedre måde end med smukke cocktails i fine glas.:-)
Jeg har stadig et par gode kirsebær opskrifter i ærmet, som kommer løbende de næste uger, men i dag slutter kirsebær festivalen for i år:-)
På vores telttur i frugtlunden i sidste uge, da begge vores små poder var smuttet i drømmeland i teltet, lavede jeg disse skønne cherry daiquiries til Jimmy og jeg. Og så sad vi ellers og varmede os ved bålet, nød stilheden, solnedgangen og hinandens selskab:-) En rigtig dejlig dag og aften som vi alle vil tænke tilbage på i lang tid. Adrian har spurgt flere gange siden, om vi snart skal på telttur igen:-)
Cherry daiquiris minder naturligvis meget om strawberry daiquiries, men er knap så søde, som jeg husker storesøsteren lavet af jordbær. Nyd den på en varm dag i festligt lag:-)
Cherry daiquiris: – 2 fine cocktails
- 480 g. frosne kirsebær
- Saften fra 2 limefrugter
- 3 spsk. sirup
- 6 cl. lys rom
Kirsebær, limesaft, sirup og lys rom kommes i en blender. Når alt er blendet kommes massen i to fine glas.
Serveres enten straks eller kommes i fryseren et øjeblik, indtil de skal nydes (vær opmærksom på at glasset nok ikke kan tåle at være i fryseren alt for længe:-))