Mai tai

Når man holder ferie er hver dag fredag, hvilket også betyder, at man med god samvittighed sagtens kan drikke en lækker cocktail eller to på en tirsdag – og det var lige, hvad vi gjorde i tirsdags. Jeg har længe haft i tankerne at servere en mai tai herhjemme – det var nemlig virkelig længe siden, at jeg sidst havde haft fornøjelsen:-)

En mai tai er et stærkt bekendtskab, så det er med at drikke med måde;-) Mai tai opskrifter findes i et utal af variationer, dette er min version og hvis den ikke er helt efter bogen, så pyt, den smager, efter min mening, helt som den skal.  Til lopperne havde jeg lavet dem som mocktails – det vil sige uden alkohol og de blev drukket med velbehag. Det gjorde de voksnes også – de smagte skønt af sol og sommer – man bliver helt henledt til troperne, når man tager det første sip;-) mai-tai, cocktail, cocktailhour, drinks-opskrift, mai-tai-opskrift

Mai Tai: – 2 cocktails

  • 6 cl. lys rom
  • 3 cl. mørk rom
  • 3 cl. cointreau
  • 2 cl. amaretto
  • 16 cl. appelsinjuice
  • 16 cl ananasjuice
  • 6 cl. grenadine
  • Isterninger

Kom alle ingredienserne i en shaker og ryst det godt sammen. Kom en masse isterninger i hvert glas og fyld herefter op med mai tai. Pynt gerne glassene med en skive ananas og andet festligt pynt og så er de ellers klar til at blive nydt – men pas godt på, de er ret så stærke;-)mai-tai, cocktail, cocktailhour, drinks-opskrift, mai-tai-opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *