Weekenden er så kærkommen, der har virkelig været run på i den forgangne uge – med travlt på jobbet. I aften skal Jimmy og jeg til 40 års fødselsdag alt imens drengene skal passes hos min veninde til i morgen formiddag. I morgen henter vi så drengene og min venindes pige og så står den på hygge i haven (forhåbentligt) – jeg har en masse hyggelige aktiviteter planlagt blandt andet skal vi holde en lille mini Skt. Hans aften i haven med snobrød og hjemmelavede sodavandsis – så vejret har bare at holde tørt.
Det er jo Skt. Hans i aften, fredag og semi sommer, det kalder på en iskold drink i glasset. Jeg agerer godt nok chauffør i aften, så mine drinks bliver uden nogen former for sjove væsker;-) Så jeg må nøjes med istedet at tænke tilbage på sidste fredag, hvor Jimmy og jeg hyggede i havestuen med en hvid sangria med Limoncello og moscato, da drengene var gået i seng. Virkelig lækker og frisk – der vil passe perfekt til en lun sommeraften i haven i festligt lag. Jeg planlægger allerede nu at servere den for mine forældre, når de kommer på besøg i næste weekend, hvor vejret forhåbentlig er mere sommerlig, end det er i dag:-)
Hvid sangria med Limoncello og Moscato:
- 1 fl. Moscato
- 27,5 ml. gingerbeer
- 1 1/2 dl. Limoncello
- 4 dl. Danskvand
- Bær, appelsin, lime og citron (alle usprøjtede)
- Isterninger
Bland alle de våde varer i en stor kande eller en punchbowle. Skær frugt og bær i skiver og kom det i sangriaen sammen med isterninger – en iskold forfriskning til en dejlig varm feriedag:-)