Disse lækre og dekorative bountykugler er et godt eksempel på, at konfekt ikke nødvendigvis behøver at være lavet af marcipan og nougat. Så hvis du, som jeg, er glad for bountybarer, så vil anbefale dig at prøve at lave dem selv – det bliver de bestemt ikke ringere af;-) Og som en ekstra bonus så er de såre simple at bikse sammen – tre ingredienser, så har du den lækreste kokos konfekt.
Jeg valgte denne gang at lave mine bountykugler med et tvist af mint – hvilket blev vel modtaget herhjemme, men er du mere til den traditionelle bountysmag, så byt blot mintchokoladen ud, så overtrækket kun består af almindelig chokolade.
Hjemmelavede bountykugler: – ca 40-45 stk
- 250 g. kokosmel
- 1 ds. Kondenseret mælk
- 300 g. 70% chokolade (her skiftede jeg de 100 g. ud med chokolade med mint)
- Kokosmel til at trille kuglerne i
- Evt. frugtfarve til at farve pynten
Til pynten: Kom kokosmel i en frysepose og kom nogle dråber frugtfarve heri og arbejd farven godt i kokosen. Lad det tørre og læg det til side til det skal bruges.
Bountykugler: Bland kokos og kondenseret mælk godt sammen og sæt det på køl i ca. 45 minutter. Form herefter kuglerne med en teske og kom bountykuglerne i fryseren i et par timer.
Smelt chokoladen over et vandbad og vend bountykuglerne chokoladen og herefter i den farvede kokos.
Stil dine bountykugler på køl indtil servering.