Små højdepunkter

Den sidste uges tid har stået i feriens tegn, det har været en uge fyldt med sol, grin og masser af gæster – bare en helt igennem dejlig ferie.
Mine forældre kom herover i tirsdags til et par arbejdsdage i haven. Vi nåede både at få malet flagstangen og havebænken, vi har fået indhegnet det meste af køkkenhaven, alle mine grimme krukker har fået en make-over og vi fik ryddet op i skuret, et par virkelig effektive dage, hvor der også var masser af tid til at hygge og leg i haven.

dfc, faldskaerm, faldskaermsklub
– Skønne mennesker daler ned fra himlen:-) –
dfc, faldskaerm
– De er modige –

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag eftermiddag fik vi besøg af en hel flok skønne mænd, der kom dalene ned fra himlen i deres faldskærme. Jimmy har i mange år sprunget faldskærm, men har holdt nogle års pause efter drengene er blevet født, men kammeraterne er der stadig og de er nu bare så hyggelige. Faldskærmsklubben hedder i øvrigt DFC, hvis man skulle have lyst til at prøve kræfter med frit fald;-) Jeg påtænker at lave et helt indlæg herom på et senere tidspunkt.

Hele fredagen var min altid søde og sjove veninde forbi og vi nåede både at vende verdens situationen, se faldskærme (denne gang på DFCs springplads, der ligger lige om hjørnet), lave god mad og hygge.
Ellers har den bare stået på have – og familietid.

faldskaerm, dfc, genert
– Små generte lopper<3 –
kaniner, kaninunger, nuttet
– Hvor nuttet har man lov at være<3 –
4-maj, danmarks-befrielse, lys-i-vinduet
– 4. maj -en vigtig dag at mindes –
leg, udeliv, haveliv, smaa-hojdepunkter
– Leg i haven –

Må I have en dejlig uge:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *