Planer for maj

Maj er allerede en uge gammel, så jeg er lidt bagud efter en dejlig ferieuge, men det skal dog ikke afholde mig fra at lave en lille liste over de ting jeg planlægger at lave/ påbegynde/færdiggøre i maj måned.
Maj er i top tre over de bedste måneder på hele året. Det er som en ny begyndelse hvert år – træerne er helt lysegrønne, fuglene synger om kap og vigtigst af alt – stort set alle mennesker er glade, når det for alvor bliver forår og sommeren så småt begynder at banke på:-)
Jeg er ret så stolt af, at jeg faktisk nåede det meste af min april liste – og det på trods af, at det var rigtig dårligt vejr en stor del af april måned – inklusiv sne, hvad skete der lige der?? Den næste måneds tid skal stå i ungernes og mit tegn. Jeg planlægger at lave en masse sjove og kreative projekter med drengene – både indendørs (på regnvejrsdage) og udendørs. Det bliver med garanti underholdende både for mig og for lopperne:-) Derudover er mine planer for maj følgende.

1: Jeg planlægger at tage en dag ud af kalenderen, hvor der er tid til selvforkælelse – måske med en omgang ansigtsbehandling og hvad jeg ellers lige lyster. Det er alt for sjældent at jeg – efter jeg er blevet mor, gør noget godt bare for mig, så det vil jeg blive bedre til – en udfordring jeg virkelig glæder mig til:-)

2: Jeg glæder mig til at indrette vores terrasse – både med krukker og hvad der ellers pynter på udelivet.

3: Vi skal i gang med at male facaden hele vejen rundt om huset – et stort projekt, der bliver så fint, når vi er i mål.

4: Plante blomster og småtræer i samtlige krukker. Det er et projekt jeg i særdeleshed glæder mig til, da det emmer af sommer og sol.

5: Vi planlægger årets første tur i tivoli – det bliver så hyggeligt at gense den eventyrlige have:-)

6: Jeg vil udnytte ressourcerne lige uden for huset og starte med at lave en lækker mælkebøttesirup (kommer på bloggen i løbet af ugen). Hele vores mark er fyldt med mækebøtter:-)

7: Jeg vil færdiggøre projekt børne soveværelse – vi er lige ved at være i mål, vi mangler blot de sidste indretning ting (alt det sjove:-))

8: Jeg vil spise min første gammeldaws isvaffel i år – måske i samme ombæring som turen til tivoli:-)

9: Jeg vil udnytte den sidste helligdag i dette forår til at hygge max med min lille familie – gerne med en biograftur for hele familien, hvis vejret, som det ser ud til indtil videre, skulle tage sig en off-dag eller to.

10: Vi vil forsøge os med at lave et vertikal jordbærbed på terrassen – mere om det senere..

Rigtig god søndag til jer alle:-)

2 thoughts on “Planer for maj

  1. Det er som om vi er sprunget foråret over og gået direkte ind i sommeren , det er jo super varmt igen i dag, her hos os er der over 30 grader. det lyder spændende alt det I skal her i maj, så vi ønsker jer rigtig god fornøjelse. Jordbær og rabarber kagen smagte rigtig godt. ha en god dag uden skoldning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *