Små højdepunkter

Vi har haft en meget begivenhedsrig uge – på den gode måde. Og selvom at det er skønt med en masse dejlige planer, så er det også dejligt med et par dage, hvor vi kommer ned i tempo og får lavet lidt i huset og haven.
Vi startede påsken ud i Jylland, hvor vi både fik grillet hos mine forældre, var til påskefrokost hos min dejlige familie i det nordjyske og var til en lækker frokost hos vores gode venner og deres to krudtugler. Lørdag var vi tilbage på øen og der stod den på en hyggelig tur i Københavns zoo sammen med drengenes to små kusiner, faster og onkel.
Dagen i dag startede med påskeægs jagt i haven, og det blev til en god fangst:-) Resten af dagen, hvis vejret tillader det, tilbringer vi haven, hvor vi er fuld gang med at tømme drivhuset, så vi kan få det flyttet – måske i næste weekend. Og så er køkkenhaven blevet fræset for fjerde gang – jo jo, vi er så klar til det for alvor bliver forår:-)

daadyr, arden, naturlegeplads
– Der fodres dådyr –
daadyr, arden, naturlegeplads
– Flot og majestætisk –

 

 

 

 

 

 

 

 

I Arden, hvor en stor del af min familie bor, har de en helt fantastisk naturlegeplads, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig. I forlængelse af legepladsen er der en lille naturpark, hvor der går rigtig mange dådyr, som man har mulighed for at gå ind til og fodre med brød.

koebenhavns-zoo, zoologisk-have, giraf, zebra
– Se lige giraffen –
koebenhavns-zoo, zoologisk-have, nandu
– En sød og stor nandu –

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var så heldige med vejret i går, da vi var i Københavns zoo, til gengæld var vi slet slet ikke de eneste, der havde fået idéen om at tage ind og se på dyr, så der var en lille smule crowded… Men hyggeligt var det:-)

paaskeaegs-jagt, paaskeaeg, haps
– På påskeægs jagt i haven –
paaskeaegs-jagt, paaskeaeg, haps
– Der var heldigvis nok til alle –

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så hyggeligt, at begge drenge efterhånden er blevet så store, at man kan lave nye traditioner med dem. Traditionen med påskeægs jagt startede vi sidste år, og man må sige, at det også var et kæmpe hit i år:-)

koekkenhave, fraese
– Køkkenhaven fræses –
lego-movie, snacks, tomat, agurk, ananas, slikaerter, radiser
– Snacks til en hyggelig eftermiddag med Lego movie –

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi knokler i køkkenhaven, så vi kan blive klar til at så og plante inden så længe – se i øvrigt under planlægning af årets køkkenhave hvilke afgrøder, der er at finde her på matriklen i år.

Alle ønskes en rigtig god uge:-)

3 thoughts on “Små højdepunkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *