Planer for september

August er veloverstået og det samme gælder også de opgaver, jeg ikke så frem til i august:-D En stor beslutning er blevet taget rent arbejdsmæssigt. Jeg har meddelt min chef, at jeg ikke længere, ser mig selv i stillingen som bankrådgiver, da jeg ikke mener, at det harmonerer med mit vigtigste job – nemlig at være mor. Det blev heldigvis positivt modtaget og jeg er ovenud lykkelig for endelig at have fået det sagt – jeg har haft det i tankerne meget længe. Hvad der så skal ske med mig, det vil tiden vise, jeg er fortsat ansat i banken og det ændrer sig ikke, jeg skal blot lave noget helt andet – jeg glæder mig:-)

Jeg er rigtig glad for efterår  – det er bare en rigtig hyggelig tid på året, hvor vi stille og roligt rykker oftere indendøre, spiser supper og andet godt simremad og i det hele taget bare hygger lidt ekstra. I den kommende måned har jeg rigtig mange gode og hyggelige planer, som jeg glæder mig helt tosset til – ingen opgaver i denne måned, der bare skal overstås:-)

I september glæder jeg mig til:

1: En forlænget weekendtur til Lalandia sammen med min lille familie, Jimmys søster, svoger og drengenes to kusiner

2: I samme ombæring en tur i Legoland:-)

3: Biografturen i sidste måned blev desværre ikke til noget, så den tager vi i denne måned i stedet sammen med yndlings Tine:-)

4: Jeg er stadig ikke færdig med drengenes værelse – vi mangler at hænge alle de fine billeder og plakater op og sætte hjul under de nyindkøbte bogkasser, men så er vi også færdige – det burde være en overskuelig opgave

5: Fest med arbejde – poolparty hvis det ikke skal være løgn:-)

6: Venindehygge med min skønne veninde Maria på restaurant Flammen i Roskilde

7: Mere venindehygge – denne gang med barndomsveninderne Jannie og Bente

8: Plante alle krukker med efterårsplanter

9: Nyde efterårets komme med en masse simremad og varm suppe

10: Tage en dag ud af kalenderen og bruge den på kærestehygge med manden i mit liv

Det bliver en skøn skøn måned:-) De næste dage holder hele banden ferie og tager hul på månedslisten:-) Bloggen holder derfor også ferie i nogle dage, men jeg vender stærkt tilbage i næste uge:-)

God weekend når I når så langt.

4 thoughts on “Planer for september

  1. Jeg kender dig ikke, men alligevel tillykke med modet til at sige fra på jobbet og til i forhold til at være mor! Jeg gjorde selv det samme for lidt over et år siden – og har ikke fortrudt. Jeg kender alt for mange, der bare løber hurtigere og hurtigere med mere og mere dårlig samvittighed over for ungerne. Skøn blog du har!

    1. Hej Signe. Hvor er det hyggeligt at du læser med, det er jeg glad for:-) Og tusind tak for din søde kommentar. Skønt at høre at du har taget samme beslutning og fortsat er glad for det – man får et helt andet overskud, ikk:-) Jeg har heller ikke fortrudt min beslutning et split sekund, tværtimod, jeg er rigtig glad for, at jeg fandt modet til det:-) Jeg er helt enig i, at mange løber alt for hurtigt – jeg sætter stor pris på at kunne sætte tempoet lidt ned og nyde børnene så længe de har lyst til at være sammen med mig (forhåbentlig mange år endnu;-)) Rigtig god aften:-) Mvh Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *