Planer for Juni

Maj kom og gik – og det gik alt for stærkt – jeg nåede slet ikke alle de ting jeg havde sat som mål – måske var jeg en smule overambitiøs, det sker ind imellem:-) – men jeg vælger at glæde mig over de ting jeg rent faktisk fik nået:-) Og så må maling af facaden vente, til vi har tid i kalenderen – det løber helt sikkert ingen steder:-/ Jeg blev heller ikke 100% færdig med drengenes soveværelse, men jeg satser på at nå det inden for en overskuelig fremtid, så jeg kan vise resultatet – indtil videre er vi ret godt tilfreds, kan jeg afsløre:-) Juni måned skal ikke være en praktisk måned, som de foregående har været – i juni vil vi bare nyde udelivet og ses med en masse dejlige mennesker. Jeg glæder jeg mig i særdeleshed til:

1: Grillhygge i faldskærmsklubben med Jimmy og alle de andre faldskærms springere

2: En tur til Jylland med mine to yndlings små mennesker. Jimmy skal både til koncert og ølsmagning i samme uge, så drengene og jeg tager et par feriedage hos mormor og morfar.

3: På samme jyllandstur vil jeg en tur til Århus og spise frokost med en skøn veninde, jeg ikke har set i rigtig lang tid.

4: Havehygge med min veninde og hendes familie med overnatning i tipi

5: Nu nåede vi ikke vores første tivolitur i maj måned, så det skal vi helt bestemt nå i den kommende måned

6: At lave en masse lækker sommermad

7: At udnytte at vores hyld er begyndt at blomstre

8: At lave store mængder hjemmelavet is i vores nyindkøbte ismaskine – det punkt glæder jeg mig specielt meget til:-)

9: At planlægge vores kommende sommerferie – den skal holdes i Danmark, da vi har planer om en længere rejse til vinter – så måske en telttur og en tur i sommerhus kombineret med cykelferie..

10: At planlægge Adrians 4 års fødselsdag<3

En rigtig dejlig måned venter forud, jeg håber, at det samme gør sig gældende hos jer:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *