Kartoffelsalat med rødløg og kapers

Veltilberedt kartoffelsalat er en virkelig dejlig spise – både om sommeren med nyopgravede kartofler, men også om vinteren, hvor salaten kan give et lille tiltrængt strejf af sommer, på en ellers kold og våd dag. Kartoffelsalaten er god blanding af smage lige fra de salte kapers til den syrlige marinade og den kan bruges både til svine- og oksekød. Den fungerer både perfekt som tilbehør til en god grillaften eller som her til et par gode frikadeller. Den er helt igennem brugervenlig, da den både er let og hurtig at lave:-)

Kartoffelsalat med rødløg og kapers:

  • 1 kg. små kartofler
  • 2 store rødløg
  • 100 g kapers
  • 1 bundt purløg

Dressing:

  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidvineddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • friskkværnet salt og peber

Kartoflerne halveres og koges møre. Hak rødløg og purløget. Løgene og kartoflerne blandes sammen med kapers. Olivenolie, hvidvinseddike, dijonsennep og salt og peber røres sammen. Kartoffelsalaten vendes i marinaden, og står herefter og trækker i ca. 10 minutter.

Kartoffelsalat, kartofler, rødløg, purløg, kapers
Kartoffelsalat med rødløg, kapers og purløg
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *