Små højdepunkter

Egentlig har ugen været fyldt med dejlige øjeblikke, men jeg har bare været alt for dårlig til at få fanget dem på kameraet – men nogle enkelte har jeg dog fået klikket:-) Ugen har både budt på kærestebrunch, hjemmehygge og en venindedate med to skønne damer for mit vedkommende. Desværre bød ugen også på en lidt uventet og ikke kærkommen begivenhed – vores oliefyr valgte at stå af, hvilket har resulteret i intet varmt vand, og det er en kold fornøjelse at skulle gå i bad i 7 grader varmt vand, skulle jeg lige hilse at sige;-) Heldigvis bor min veninde og hendes familie kun et stenkast herfra og vi har fået lov til at bruge deres bad her de kommende dage, indtil vi  får det fikset. Det er dog alligevel lidt held i uheld, da vi i efteråret faktisk var ude og investere i et træpillefyr og dertil hørende varmtvands beholder – vi havde bare regnet med selv at kunne bestemme, hvornår vi skulle gå igang med projektet.. Det skal også lige nævnes at oliefyret vejede ca. et halvt ton – eller deromkring, hvilket betød, at vi var nødt til at tilkalde assistance – min venindes mand endte som dagens helt og vi fik bakset fyret ud af huset og ud foran huset. Der står så stadigvæk, indtil vi finder en løsning på det:-)
Den næste uges tid står på besøg af to små fætre, der kommer og leger i haven – og de tager deres forældre med, ren råhygge. Fredag aften skal vi grille hos min veninde og dagens helt med planlagt overnatning i tipi – det glæder både store og små sig til 🙂 Og så skal vi en tur til Roskilde dyrskue med endnu en dejlig veninde – Tine. Alt i alt en uge fyldt med dejlige aftaler:-)

oliefyr, udskiftning
– Godt at jeg har en handyman:-) –
vertikalt-jordbaerbed, jordbaer, i-haven, jordbaerblomst
– Vores vertikale jordbærbed er en succes – nu venter vi bare på, at de bliver røde –
klematis, blomst, lilla
– Vores smukke klematis er sprunget ud og pynter på terrassen –
fritgaaende-hoens, kyllinger
– Hønemor med hendes små kyllinger er på tur:-) –
loeb, leg, legekammerater
– Bedste legekammerater –

Det har til tider været ret så hårdt med to små børn, der er så tæt på hinanden aldersmæssigt, men når jeg ser på dem i dag og al den glæde de har ved hinanden – ja så ved man bare at det var det hele værd og lidt til. Jeg priser mig lykkelig over disse to dejlige skabninger hver dag – tænk sig at vi har bygget noget så perfekt:-)

I ønskes alle en rigtig dejlig uge:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *