Små højdepunkter

Efter nogle ugers pause er jeg endnu en gang klar med nogle små højdepunkter fra den forgangne uge. Ikke at der ikke har været højdepunkter i tilværelsen de andre uger, men jeg har simpelthen været for dårlig til at få dem foreviget på billeder – det forsøger jeg at blive bedre til:-)
Den sidste uge har været dejlig begivenhedsrig – i særdeleshed weekenden. Vi var så heldige at være beriget med vores to små niecers selskab fra fredag til lørdag, det er altid en fornøjelse og drengene elsker deres kusiner, de leger så godt sammen alle fire, så der var liv og glade dage:-)

Fredag var samtidig min fødselsdag, så jeg blev vækket ganske tidligt af min lille familie med flag, sang, gaver og et meget lækkert morgenbord – fantastisk start på dagen:-)

I går formiddag tog vi på familieudflugt sammen med min veninde og hendes familie. Vi kørte den lange vej til Falster, hvor Krokodille Zoo ligger. En fascinerende lille krog af Danmark, hvor man blandt andet finder europas største krokodille (den var virkelig STOR!!) Hele ideen bag krokodille zoo er at være med til at bevare de nulevende arter og passionen for de store dyr ses tydeligt, når man går rundt derinde. Ungerne var helt vilde med stedet og hyggede sig gevaldigt, så det var en succes:-) se evt. mere på her

Der er bare tanket op med dejlige oplevelser og glade børn, det er en skøn måde at starte en ny uge på<3

tulipaner, foedselsdag
– Smukke røde tulipaner fra vores små niecer –
fritgaeende-hoens
– Der holdes øje med hønsene –
fritgaenende-hoens, aeg, kurv
– Dagens ægge høst –
oreo-cupcakes, oreos, soestrene-grene
– Fødselsdags cupcakes –
krokodille-zoo, familieudflugt, falster
– Gode venner –
krokodille-zoo, familieudflugt, falster
– Det er godt, at der er glas imellem

I ønskes en rigtig dejlig uge:-)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *