Små højdepunkter

Ferie – det er lige mig. Vi storhygger herhjemme og tager på små eventyr, når det passer os, det er så dejligt at være 100% herre over egen tid i nogle uger. Og selvom “nogen” har valgt at overhøre mit ønske om bedre sommervejr, så går det også alligevel:-)
Den sidste uge har stået i familiens tegn. Mine forældre var herovre en lille uge og vi fik både tid til at fejre Adrians fødselsdag, hygge og lave lidt praktisk. Morfar og Jimmy fik lagt nyt gulv i vores stue (hvilket var nødvendigt, da vi har sløjfet vores brændeovn og gulvet derunder var ikke for kønt) På selve fødselsdagen havde vi  inviteret hele børnehaven til hygge og leg i haven, det var en fantastisk dag og både Adrian og Daniel taler stadig om det – med julelys i øjnene:-)

- Flaget var selvfølgelig til tops:-) -
– Flaget var selvfølgelig til tops:-) –
- Der spejdes langt efter børnehaven -
– Der spejdes langt efter børnehaven –
- Og endelig kom de allesammen:-) -
– Og endelig kom de allesammen:-) –
- Der var fuld gang på legepladsen -
– Der var fuld gang i den på drengenes legeplads –

I den forgangne weekend havde vi besøg af drengenes farmor, fastre, onkler, kusiner og lille deres lille fætter til endnu en fejring af Adrians fødselsdag med masser af kage – blandt andet denne skønne Key Lime Pie. Vi sluttede dagen af på Slagter Stig i Køge med skøn mad og endnu mere hygge.

key-lime-pie, lime, digestive-kiks, marengs, taerte, kage
– Key lime Pie –

Søndag var vi i Ikea i Gentofte og sluttede turen af i Lyngby med en god frokost. Da vi kom hjem, var vi alle så trætte og udkørte, at vi valgte at smække benene op på sofaen og lod os underholde af tv’et, mens det styrtede ned udenfor. Til aften spiste vi de første nyopgravede kartofler fra vores køkkenhave:-)

- En smuk regnbue i det knap så smukke sommervejr -
– En smuk regnbue i det knap så smukke sommervejr –
kartofler, koekkenhave
– Lækre nyopgravede kartofler –

I går havde vi pakket bilen med madpakker, frugt og kamera og begivet os ud på safari i Knuthenborg safaripark – det var en rigtig skøn dag og helt bestemt ikke sidste gang vi kommer der forbi – dyrene har det tydeligvis rigtig godt dernede og de har rigtig meget plads at boltre sig på. Vi var så heldige, at vejret var skønt og solrigt, men ikke så varmt, at det blev for hedt i bilen. Vi indtog frokosten ved svanesøen midt i parken i meget smukke omgivelser. En helt igennem fantastisk dag:-)

lemurer, knuthenborg-safaripark
– Der spottes lemurer –
aber, knuthenborg-safaripark
– En masse frække banditter:-) –
tiger, knuthenborg-safaripark
– Et flot og majestætisk dyr – vi var heldige, at den netop gik ind foran vores bil –
zebra, knuthenborg-safaripark
– Flere smukke dyr –
geder, knuthenborg-safaripark
– Til næste fødselsdag ønsker Adrian sig en ged:-) –

Med ønske om en rigtig dejlig uge til alle:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *