Små højdepunkter

Den sidste uge har i den grad været præget af manglende søvn – særligt Daniel har haft svært ved at finde ro i varmen og når man oveni så bliver syg – ja så er det altså ikke nemt at være 2 år. I går var Jimmy hjemme med begge lopper – Daniels ører er begyndt at drille – så han havde været vågen og været ked af det en meget stor del af natten. Begge vores drenge er ørebørn med stort Ø, så vi har efterhånden prøvet det en hel del gange, men hjertet smerter lige meget, hver gang de har ondt. Her til morgen har vi været en tur til ørelægen til drengenes halvårlige tjek, og Daniels ører har det slet ikke godt, så han skal have nyt dræn i. Adrians ører er derimod i tip top form, og ørelægen mente ikke at der var grund til yderligere undersøgelser af hans ører fremadrettet:-)

Udover sygdom og søvnmangel så har vi haft en hyggelig uge – desværre blev tipi overnatningen aflyst pga. førnævnte sygdom, men det tager vi på et senere tidspunkt, sommeren er jo heldigvis kun lige begyndt:-) Til gengæld bød ugen på besøg af nogle skønne mennesker i onsdags, grill og havehygge hos gode venner lørdag og til slut en rigtig hyggelig tur til Roskilde Dyrskue i søndags i godt selskab med min veninde Tine – vejret var perfekt og alle mand havde bare en rigtig dejlig dag. Det er så sjovt at se, hvordan Adrian og Daniel har vidt forskellige interesseområder – Adrian er meget betaget af dyrene, hvorimod Daniel får julelys i øjnene af biler, traktorer og andre køretøjer:-)

Den kommende uges tid er rimelig afslappende i hverdagene, hvor vi absolut ingen planer har. I weekenden skal Jimmy og jeg til grillhygge i faldskærmsklubben og drengene skal passes hos mine veninde:-) Jeg glæder mig til at komme lidt ned i tempo en uges tid:-)

roskilde-dyrskue, traktor, to-drenge
– Roskilde dyrskue –
minegraver, dreng
– Fascinationen for køretøjerne er stor:-) –
minigraver, dreng, roskilde-dyrskue
– Og man måtte prøve –
dexter-ko, dreng, roskilde-dyrskue
– Adrian mener, at dexter koen skal være vores nye haveko:-) –
kartoffelplanter, koekkenhave, kartoffelmark
– Vores kartoffelplanter trives i stor stil –
isterninger, hindbaer, syrener
– Fine isterninger med hindbær og syrener –
roskilde-dyrskue, tyr, to-drenge
– Den var lidt skræmmende til at starte med:-) –
- Far og søn<3 -
– Far og søn<3 –

 

Rigtig god uge<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *