Planer for februar

Dagene er allerede nu tiltaget en del siden december og det er ikke længere mørkt, når jeg får fri klokken 15.30-16.00 – det er dejligt og kan i den grad mærkes på humøret. Når vejret er koldt og gråt, som hovedparten af dagene er i øjeblikket, så er det med at planlægge nogle gode udflugter for og med børnene. I sidste måned var vi både i badeland, på skovtur og en tur på Den Blå Planet. Den kommende måned har vi også en masse hygge og udflugter på programmet.

I februar glæder jeg mig i særdeleshed til følgende: (bortset fra nummer 10:-()

1: Jeg starter hårdt ud i dag, hvor jeg allerede har været til en hyggelig brunch hos Maria og slutter dagen af med hygge og god mad hos Tinepigen i København – en rigtig mig-dag:-)

2: Til Skive i den kommende weekend til julefrokost hos mine forældre, hvor min familie fra både Arden og Klejtrup også dukker op:-) Og jeg kæmpe glæder mig til at se dem allesammen

3: I biografen med drengene og se den nye Lego Batman film – de glæder sig og har gjort det længe. Adrian har allerede planlagt hvilket slik, der skal i posen til den tid:-D

4: En tur på zoologisk museum sammen med hele banden. Min og Daniels første tur derind – Adrian har, for efterhånden længe siden, været der sammen med faster Kristine og kusine Sofie og Jimmys sidste tur derind var en gang i skoletiden.

5: Begynde planlægningen af året køkkenhave og drivhus – herunder forspiring – jo jo foråret nærmer sig:-)

6: Bruge mere tid udendørs og nyde at dagene bliver længere.

7: Gå en masse ture både alene og sammen med min lille familie

8: Besøg fra Skive af Louise og hendes dejlige datter Naja, der kommer og tøsehygger et par dage

9: På endnu et barselsvisit hos Jannie denne gang sammen med Bente:-)

10: Februar er også måneden, hvor vi skal tage afsked med verdens bedste vuggestue. Det bliver en virkelig sørgelig dag, for selvom det bliver så meget nemmere at aflevere drengene samme sted, så har vi haft fornøjelsen af de søde pædagoger i vuggestuen i 3 1/2 år. De vil blive savnet!!!

Med ønske om en dejlig februar måned til dig og dine:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *