Endelig fredag

Vi drømmer vel allesammen om at få mere tid – mere tid med familien, mere tid til fornøjelser, mere tid til at lave alle de skønne ting som hverdagen indimellem bremser en i. De sidste to- tre uger har været en anelse hektiske – vi har virkelig haft en kæmpe stor arbejdsbyrde på jobbet, så jeg har været en smule mat i betrækket, når aftenen meldte sig, drengene var puttet og benene var smækket op på divaen. Men nu lysner det forude – det er fredag, weekenden er lige i hælene på os og om nogle timer bliver jeg hentet af min mand og mine børn og så drager vi ellers mod de jyske aner. Min dejlige mor har nemlig fødselsdag i morgen – 75 år – og det skal fejres med manér. Drengene har pakket flag og trænet deres sangstemmer, så vi er helt klar:-)

Om en uges tid starter vores efterårsferie – en uge hvor vi både skal helt ned i gear og samtidig lave en masse hyggelige aktiviteter sammen – åh den er så kærkommen – ferien:-) Jeg tyvstarter før resten af familien og holder en fridag helt for mig selv på næste fredag, hvor en masse praktiske gøremål skal ordnes, så ferie bliver til ferie og ikke går med rengøring og andet kedeligt hverdagspraktik.

Jeg ville egentlig bare lige gøre opmærksom på, at jeg er her endnu, selvom der er lidt langt imellem indlæggene for tiden:- ) Og selvom hverdagen er travl og til tider en smule hektisk, så sidder jeg stadig med en dejlig grundfølelse af lykke og taknemmelighed over alle de dejlige mennesker mit liv er fyldt med – og så kan verden jo egentlig bare komme an:-)

Ha en skøn weekend

One thought on “Endelig fredag

  1. Vi glæder os utrolig meget til I kommer. Det er jo heldigvis kun halv rund , og det bliver skønt at se dem alle samlet. Vi ses snart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *