Godt nytår

Først og fremmest vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår:-)

Nytår er en sjov størrelse – mange har mange velmenende ideer og tanker om det nye år – Jeg har ingen deciderede nytårs forsæt, det giver, for mig, ingen mening. Men jeg håber og tror på, at 2018 bliver et fantastisk år – fyldt med dejlige rejser, en masse festligheder, skolestart for min store dreng og mange hyggelige timer med gode venner og i familiens skød.

Jeg har været fraværende på bloggen i et par måneder – jeg må nok indrømme, at jeg har været kørt lidt surt i det og har haft brug for en lang pause. Pausen har jeg blandt andet brugt på at holde en meget lang juleferie med drengene – knap 4 ugers ferie, som forøvrigt først slutter på mandag – jeg har aldrig været mere nede i gear, det har været skønt og har gjort underværker. Vi har haft den bedste jul nogensinde. Der har været tid til både små kreative sysler, småkagebagning, fældning af juletræ. en masse familiehygge og bare nærvær – det er både sikkert og vist, at hvis muligheden foreligger igen næste år, så snupper vi en lige så lang juleferie.

Jeg har også brugt min lange pause på at gøre mig en del tanker omkring bloggen – både hvad angår udseende og i særdeleshed bloggens indhold. Hele ideen bag bloggen var fra starten af, at det skulle være en hyggelig hobby, men pludselig blev det en stress faktor for mig – der var enorm travlt på jobbet og tiden til at udvikle opskrifter og lave kreative projekter blev meget indskrænket og blev egentlig bare noget, der skulle overståes. Men nu føler jeg, at lysten til at blogge stille og roligt vender tilbage.  Jeg tænker dog, at indlæggene fremover bliver lidt anderledes end hidtil – de personlige tanker gemmer jeg til separate indlæg, når lysten og tiden indbyder til det. Det vil samtidig sige at indlæggene, der vedrører opskrifter ikke kommer til at indeholde så meget “sludder for en sladder” men derimod har fuld fokus på maden. Det skulle gerne gøre opskrifterne mere læser- og brugervenlige. Jeg glæder mig til at komme igang igen og for alvor tage fat på 2018.  

Jeg håber selvfølgelig fortsat, at I har lyst til at læse med og komme med små hyggelige kommentarer både her på bloggen, på facebook og på intagram – det varmer rigtig meget, når man får en lille besked med på vejen:-)

Rigtig godt nytår:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *