Små højdepunkter

Så er foråret endelig kommet. Dagene er blevet markant længere, fuglene kvidrer hele dagen og man behøver ikke længere at pakke sig helt så godt ind, man bliver bare så glad i låget i denne tid:-)
Sidste uge er fløjet afsted og nu er det allerede mandag igen – men det er en kort uge, og så står den på påskeferie, det er jo herligt:-) Påsken skal både tilbringes i det jyske, på de københavnske gader og stræder og ellers bare i hjemlige omgivelser. Vi skal til julefrokost!, i zoologisk have, på påskeægsjagt og bare hygge igennem.

I går var vi i haven hele dagen – der blev fræset i vores nye køkkenhave, slået græs for første gang i år og så gik jeg i gang med at gøre terassen forårsklar. Jeg har fået plantet stedmoderblomster ud i vores krukker foran huset sammen med mit tre år gamle oliventræ, der har været inde vinteren over. Nu satser vi bare stærkt på, at der ikke kommer mere hård nattefrost:-)

Foråret er også rykket ind indenfor. Jeg har købt nye puder fra H&M home og jeg har fået plantet en masse fine sukkulenter og et par kaktusser:-) Nu mangler jeg kun at gøre hele hytten forårsren:-/

h-og-m, puder, foraar, hay
– Forårsfine puder fra H&M –

 

kaktus, design-letters
– Fine små kaktuser i vindueskarmen –
- Et fint blad fra min kæmpe monstrea plante -
– Et fint og stort blad fra min kæmpe monstrea plante –
smaa-hoejdepunkter, udeleg, udeliv, mini-a-ture-jakke
– Endelig tid til udeleg og udeliv –

Begge vores drenge er udemennesker med stor U, så vind og vejr er lidt underordnet for dem, men det er nu sjovere, når solen skinner.

spareboesse, elefant, cirkus
– En ny elefant sparebøsse er flyttet ind – så fin<3 –

Vi holdte endnu en fødselsdag for Daniel i den forgangne weekend og han fik så mange fine gaver – både kreative sysler, som vi kan lave på en regnvejrsdag og så fik han denne fine elefant sparebøsse, jeg er helt vild med den – og det samme er Daniel, som elsker elefanter i alle afskygninger:-)

Rigtig god uge og påske:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *