Små højdepunkter

Efter en dejlig mini ferie i det jyske er vi tilbage i hjemlige omgivelser. Ugen gik, som ferier som hovedregel altid gør, lynhurtig, nok fordi dagene var spækket med hyggelige aftaler og dejlige mennesker. Onsdag kørte vi direkte hjemmefra til Århus, hvor vi mødtes med min veninde Ann-Christine – som jeg ikke har set siden vi begge flyttede fra København for efterhånden fire år siden – et rigtig dejligt gensyn:-) Derefter gik turen mod nordjylland for at besøge min kusine, hendes mand og drengenes to grandfætre – altid en sand fornøjelse, selvom grandfætrene måske synes, at loppernes støjniveau var en smule stressende;-) Sidst på dagen vendte vi næserne mod Skive, hvor vi tilbragte resten af ferien. Her hyggede vi hos min veninde Pia og hendes yndige lille pige, var en tur på havnen for at spise gammeldaws isvafler med guf (det er et must, når man er i Skive på en sommerdag:-)), nød min moster og onkels selskab og naturligvis også mine forældres. Sankt Hans aften blev det ikke til, da vejret besluttede sig for at lave numre over det midtjydske lige op til (og begge drenge var sengeklar allerede klokken 19:-)) Lørdag formiddag vendte vi igen hjem til farmand, der havde savnet os alle tre – selvom han havde haft nok at se til med både koncert og ølsmagning;-)

Fra lørdag til søndag havde vi besøg af drengenes fætter, der er på alder med Adrian – der var fuld knald på hele dagen:-) I går eftermiddags hyggede vi først på vores nyetablerede legeplads og senere på sofaen med en god tegnefilm og masser af nyplukkede jordbær.

Den næste uges tid er den vigtigste opgave for mit vedkommende at planlægge Adrians fødselsdag – på næste mandag får vi nemlig besøg af ca. 30 små mennesker, der kommer for at fejre ham med manér – Adrian glæder sig så meget, at han næsten ikke kan være i sig selv:-) Og så er det min sidste uge på arbejde inden tre ugers ferie, så ugen står også i oprydningens tegn sådan rent arbejdsmæssigt. En dejlig og travl uge venter forude.

jordbaer, hoest
– Hver tredje dag ser jordbærhøsten således ud –
skorsten, tag, handyman
– Jimmy er i gang med at flytte vores skorsten til vores nye træpillefyr –
karup-aa, solnedgang
– Smuk solnedgang over Karup Å –
krabbesholm-skov, trae
– Dejlig gåtur i Krabbesholm skov i hjertet af Skive –
krabbesholm-skov, skive, broedre, haand-i-haand
– På skovtur med mormor og morfar –
snapping-crocodille, hygge, spil
– Besøg af drengenes fætter – der hygges med et nyindkøbt krokodille spil –
kyllinger, fritgaeende-hoens
– To små nye kyllinger –
legeplads, fars-lille-hjaelper, bygge, diy
– Der bygges legeplads på livet løs:-) –

Med ønske om en rigtig god uge:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *