Planer for november

Billedet er faktisk fra sidste vinter, men det ligner nu meget godt det smukke syn, vi stod op til her til morgen (bortset fra julelysene – der går lige en uge eller to, før de bliver tændt) På trods af det skønne sneklædte landskab, var det nu en morgen med lidt blandede følelser – for helt ærlig – Donald Trump – seriøst?? Jeg kan godt blive en smule bekymret for verdens tilstand de næste år – man må virkelig håbe, at han overrasker positivt… Det kan forhåbentlig ikke blive værre!!

Nu til noget helt andet og meget mere opløftende – nemlig mine planer for november;-) Vi er stadig i fuld gang med at renovere huset, så november måned kommer mest til at handle om husprojekter herhjemme, så vi, forhåbentligt, kan nå at være færdige, når vi rammer 1. december – så vi rigtig har tid til at julehygge og nyde julemåneden til fulde. Om halvanden uges tid har drengenes farmor og farfar spurgt, om de må låne drengene fra fredag til søndag, og det glæder begge lopper sig meget til – og mor og far – ja vi skal give den gas herhjemme – og måske kan vi lige nå at spise en god bøf og drikke et “lille” glas rødvin en af dagene;-)

Mine planer for november ser således ud:

1: Vi skal gøre vores repos færdig – vi mangler nu kun blot at male og lægge nyt gulv. Jeg glæder mig til at dele billederne med jer

2: Vi skal lave bryggerset helt om – med maling, nye lofter, nyt gulv og nye skabe

3: Male samtlige døre i huset

4: Køkkenet skal også males og der skal ny bordplade på – det bliver (næsten) som at få et nyt køkken – næsten…

5: Pynte til jul udendørs (om et par uger) – med julelys, masser af gran, mos, pigeonæbler og kogler

6: Lave en stor portion æbleskiver og drikke Varm chokolade til

7: Lave advents- og kalenderdekorationer, så de er klar til henholdsvis 1. søndag i advent og 1. december

8: Så småt begynde med at lave jule småkager og andre skønne juleopskrifter

9: Så glæder jeg mig rigtig meget til at hilse på en af mine allerkæreste veninders nyfødte søn, når han altså vælger at komme til verden<3

10: Endnu en omgang babylykke – Jimmys gode kammerat og hans smukke kone er blevet forældre til en lille fyr- Buster – der er født en del for tidligt – han har det godt – ham glæder vi os også meget til at se. Faktisk kender jeg hele fire dejlige damer, der alle er sat til at føde fire skønne drenge her i november/start december – de to er tyvstartet – heriblandt Buster- og kunne ikke vente længere på at se den store verden – de andre to lader vente på sig<3 Jeg glæder mig til at møde dem alle:-)

Det bliver en travl men god måned – og jeg GLÆDER mig helt vanvittig meget til at gå rundt i huset og nyde alle de nye tiltag og så GLÆDER jeg mig til starte op med al julehyggen – hvad har I af skønne planer for den kommende måned?

One thought on “Planer for november

  1. Vi skal have alt pynten ned fra loftet, glæder mig til at se hvad der er i kasserne. Der kommer håndværkere udenfor, det har noget med taget at gøre og så glæder vi os rigtig meget til at se jeres projekter færdiggjort det er en udsøgt fornøjelse at følge med i alt det i har gang i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *