Planer for august

Så blev det august og den sidste officielle sommermåned er dermed skudt igang. August er lidt en mærkelig størrelse for mig – det er stadig varmt og sommerligt (ihvertfald indimellem) – men samtidig er sommerferien, for vores vedkommende, slut, hvilket betyder, at der er lang tid til næste lange ferie. Den næste måneds tid får jeg meget travlt rent arbejdsmæssigt – den står på flere kursusdage og afløsning for kollegaer, der er på ferie, så egentlig glæder jeg mig lidt til, at måneden er overstået.. Men for ikke at blive alt for meget sortseer, så er det nu meget godt med en liste over alle de dejlige ting, der også er i vente den næste måneds tid:-)

Mine (positive) planer for august ser således ud:-)

1: I biografen med mine drenge og min gode veninde Tine og se Find Dory – jeg ELSKER at være i biografen, det er bare hyggeligt og den perfekte undskyldning for at spise både popcorn og slik:-)

2: Forhåbentlig (hvis vejrguderne er med os) kan vi nå endnu en telttur i haven med mad over bål

3: En tur til Skive for at fejre min fars fødselsdag og nyde mine forældres selskab i et par dage

4: Spise sushi i store mængder:-)

5: Så småt begynde at købe små gaver til drengenes julekalender (det er tidligt, jeg ved det, men jeg kan virkelig godt lide at være i god tid:-))

6: Bage en masse kage:-)

7: Invitere gode venner til mad og vin

8: Forkæle mig selv med en ansigtsbehandling

9: Lave en hyggedag med drengene, hvor vi leger skovtur i haven:-)

10: Fortsætte med at udnytte grøntsagerne fra vores store køkkenhave (billedet øverst er et lille udpluk af de solsikker, der omkranser en stor del af køkkenhaven)

Der er trods alt en hel del at se frem til:-)

2 thoughts on “Planer for august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *