Planer for april

Kalenderen siger allerede april måned – tiden flyver afsted og foråret er godt i gang – jeg er vild med det:-) I april måned planlægger jeg at tilbringe det meste af min fritid udendørs sammen med min lille familie. Der er dog også lige et par ting, som jeg skal have klaret indendørs.

I de kommende fire uger skal jeg gerne nå følgende:

  1. Vi skal have flyttet drivhuset – vi er faktisk allerede godt igang med forberedelserne – vi har fået tømt ud og er klar til at fjerne glasset. Planen er så at flytte hele stativet den kommende weekend.
  2. Projekt legeplads til drengene sættes igang i løbet af april. Vi er i fuld sving med at lave planer og tegninger over hvordan det skal se ud – mere om det i et senere indlæg
  3. Planlægning af årets krukker i haven. Jeg påtænker at have en helt masse forskellige blomsterkrukker i år og jeg glæder mig helt afsindig meget til at komme igang – både med at finde ud af hvilke blomster der skal plantes og til at udføre opgaven.
  4. Apropos krukker så er min tanke, at jeg vil male en stor del af de krukker vi har, så farverne bliver mere strømlinet. Jeg forestiller mig, at krukkerne skal være sorte og grå – i lidt forskellige nuancer.
  5. Jeg skal male vores flagstang – den har trængt lige siden vi overtog huset for snart fire år siden, så det er på høje tid. Og når jeg alligevel har gang i den hvide maling, så vil jeg også give vores havebænk en omgang.
  6. Vores stenbed, som ligger op til vejen, skal have nye stenbedsplanter, jeg har bare ikke lige taget stilling til, hvilke sorter vi skal plante endnu.
  7. Vi (og med vi mener jeg naturligvis Jimmy:-)) skal have lagt nyt tag på vores lille annex, som ligger i frugtlunden.
  8. Børnenes soveværelse skal lave færdig – og vi er nu i den afsluttende del af processen – vi glæder os alle fire:-) – billeder kommer på bloggen, når vi er klar med det færdige resultat.
  9. Spring cleaning – i hvert fald starten på det – nu må jeg se hvor langt jeg når:-)

Så tvivler jeg på, at jeg kan nå mere, der skal jo også helst være tid til at smække benene op indimellem;-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *