Drengenes kunstvæg

Jeg elsker at få fine tegninger af mine små poder, men jeg er efterhånden blevet lidt træt af at have dem hængende på køleskabet, hvor de bliver ødelagt af stegeos og også hænger lidt i vejen.

clipboards, kunst, tegninger, artwall, diy
– Den er taget i brug:-) –

Jeg er så heldig, at jeg bor sammen med en handy og kreativ mand, så når jeg får en god ide, så er han hurtig til at gøre ide til handling. Jeg har længe funderet over, hvordan vi kunne udstille drengenes tegninger, så de kunne komme til ære og værdighed. Jeg har søgt Pinterest tyndt og fandt til sidst ideen til denne kunstvæg – der er virkelig mange geniale ideer og løsninger at finde på Pinterest, det er bare med at give sig i kast med at lede.
På kunstvæggen kan drengene nu hænge deres tegninger og kunstværker:-) Vi har en stor kasse til dem hver, hvor vi gemmer alle de fine ting, de laver herhjemme og som de har med hjem fra vuggestue/børnehave. Meningen med kunstvæggen er så, at når de kommer hjem med nye tegninger, så ryger den ældste på kunstvæggen i kassen. På den måde har vi løbende udskiftning af kunst herhjemme;-)

Jeg har købt 6 clipboards i Netto, til 10 kr. stykket og så havde vi tilfældigvis en spånplade liggende, som fik en ordentlig gang hvid maling – vi brugte en rest af hvid træmaling, vi havde tilovers. Bogstaverne er lavet i word, skrifttype Elephant og er herefter spraymalet på pladen med sort radiatorspray.

Det smarte ved at hænge clipboardsene på en spånplade, og ikke direkte på væggen, er, at man så har mulighed for at flytte hele væggen uden at ødelægge set-uppet.

En billig og anderledes løsning:-)

artwall, kunst, tegninger, clipboards, diy
– Lige fra værkstedet:-) –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *