Dracula cookies

Dracula cookies
Lækre halloweenkager med sprøde daim cookies
Forberedelse25 min
Tilberedning7 min
Samlet tid32 min
Ret: Søde sager
Keyword: Halloween, halloweenkager, Højtider
Antal: 25 stk

Ingredienser

Daim cookies

  • 200 g Blødt smør
  • 80 g Brun farin
  • 80 g Rørsukker
  • 1 Æg
  • 4 spsk Vand
  • 3 Dobbelt daim
  • 300 g Hvedemel
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Natron

Cream cheese frosting

  • 50 g Blødt smør
  • 110 g Philadelphia ost ikke light
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 nip Salt
  • 250 g Flormelis
  • Rød pastafarve

Øvrigt

  • Små skumfiduser
  • Mandelsplitter

Sådan gør du

Daim cookies

  • Smør, brun farin og rørsukker piskes sammen til det er lyst og luftigt
  • Tilsæt så ægget og pisk i 3-4 minutter
  • Tilsæt vandet
  • Hæld hvedemel, vaniljesukker og natron i massen og rør godt rundt
  • Hak daim i tilpas små stykker og vend det godt i dejen
  • Til disse dracula cookies skal du kun bruge halvdelen af dejen. Den anden halvdel kan enten fryses ned eller laves til helt almindelige daim cookies. Hvis du ønsker at bruge hele portionen til dracula cookies, så skal du blot fordoble mængden af frosting.
  • Kom bagepapir på en bageplade og kom små klatter (svarende til ca 1 tsk) dej herpå og tryk dem en anelse flade. Sørg for at der er god plads mellem dejklatterne, da de flader godt ud
  • Sættes i ovnen i 6-7 minutter ved 200 grader (varmluft)
  • Lad dem køle helt ned på en rist inden kagerne skal samles

Cream cheese frosting

  • Pisk smør, ost, vaniljesukker, salt og flormelis sammen på en røremaskine eller en elpisker
  • Tilsæt rød pastafarve - lidt ad gangen indtil du opnår den ønskede farve

Samling

  • Skær hver daim cookie over i to lige store stykker
  • Smør et tyndt lag smørcreme på hvert stykke
  • Kom skumfiduser hele vejen rundt i kanten (den runde ende) på det ene stykke
  • Kom nu den anden cookie del ovenpå "tænderne" og sæt et par mandelsplitter imellem skumfiduserne som hugtænder