Italiensk inspireret kyllingefrikadeller med cashew-kål salat

kyllingefrikadeller, cashewnoedder, kaalsalat, italienske-kyllingefrikadeller
Lækre kyllingefrikadeller med skønne italienske krydderier
Forberedelse20 min
Tilberedning40 min
Samlet tid1 t
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Keyword: børnevenlig, frikadeller
Antal: 6 personer

Ingredienser

Kyllingefrikadeller

  • 800 g Hakket kyllingefars
  • 2 Løg
  • 3 fed Hvidløg
  • 5 stk Toastbrød uden skorpe
  • 2 Æg
  • 1/2 dl Mælk
  • 1 dl Revet parmasanost
  • 1 1/2 tsk Salt
  • 1 1/2 spsk Oregano
  • Friskkværnet peber

Cashew-kålsalat

  • 1/2 Rødt spidskål
  • 1/2 Rød peberfrugt
  • 1/2 Gul peberfrugt
  • 2 Forårsløg
  • 2 Gulerødder
  • 75 g Saltede cashewnødder

Sådan gør du

Kyllingefrikadeller

  • Riv løgene på et rivjern og kom det i en skål sammen med farsen, presset hvidløg, toastbrød revet i små stykker, æg, mælk, parmasanost og krydderier og bland det godt sammen
  • Med en ske formes frikadellerne – dyp skeen i vand imellem hver frikadelle, så er farsen lettere at formen og  slipper nemmere skeen
  • Steg kyllingefrikadellerne i olivenolie ved medium varme i 2×4 minutter på hver side (16 minutter i alt)

Cashew-kålsalat

  • Skær spidskålen i fine strimler, peberfrugterne i små tern, forårsløg i skiver og riv gulerødderne på et rivejern
  • Bland det hele sammen i en skål sammen med de saltede cashewnødder. Og så er salaten klar til servering